fbpx
/

Milica Kokotović ne krije ponos: Sretan rođendan ljubavi majkina

Poznata TV voditeljica Milica Kokotović na svom je Instagram profilu objavila emotivnu poruku povodom rođendana starijeg sina Filipa.

Sretan rođendan ljubavi majkina. Da si mi zdrav, srećan i nasmijan zauvijek – napisala je ona.

Podsjećamo, Milica uz Filipa ima i mlađeg sina Stefana, a za 10. izdanje našeg online magazina je govorila o tome kako je, zajedno sa sinovima i suprugom Markom, prebolovala koronu.

– Stefan je još mali i on, naravno, nije znao šta se dešava. Bilo mu je super što smo tokom cijelog dana provodili vrijeme zajedno i igrali se. Teško se navikao na vrtić poslije izolacije. Filip je znao za virus korona, ali ništa dublje mu nismo objašnjavali. Nije bilo potrebe da se opterećuje onim što mu ne treba. Tokom perioda u kojem smo bili zaraženi nam je, vjerovali ili ne, bilo jako zabavno. Imamo veliko dvorište ispred kuće, tako da nismo bili ograničeni samo na četiri zida i mogli smo se igrati ispred. Ja sam dosta čitala i taj period sam iskoristila da se vratim starim, dobrim klasicima. I kuvala sam. Sve što je zdravo i preporučljivo za oporavak organizma bilo je na našoj trpezi – rekla je ona.

Cijeli intervju s Milicom pročitajte ovdje, a novi broj našeg magazina, čiju naslovnu krase članovi porodice Džeko, ovdje.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Jelena Đokić predlaže za Kidsinfo: Sadržaji, izleti i aktivnosti namijenjeni porodicama s malom djecom

Naredna priča

Hana Hadžiavdagić Tabaković iskreno o borbi za potomstvo: Tema o kojoj je sramota govoriti javno

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->