fbpx

Hotel Hills Sarajevo: Budite i vi dio uspješne priče najboljeg hotela Sarajeva

Hotel Hills Sarajevo pozicioniran je kao najbolji hotel grada Sarajeva, te hotel s najvećim brojem različitih sadržaja u BiH.

– Raduje nas činjenica da smo od otvorenja hotela  ostvarili zavidan  broj kongresa, seminara, prezentacija, press konferencija, filmskih  projekcija, sportskih takmičenja,  prijema, koktela, promocija,  svadbenih i svečanih večera i još puno toga poručuju.

Sama lokacija hotela, raznolikost sadržaja i druge atrakcije koje ga okružuju, opravdat će ime ovog hotela i njegovu odrednicu – Convention, Congress, Termal & Spa Resort.

Pored 330 luksuznih soba, zasluženo kategorisanih sa 5*, hotel raspolaže sa 16 konferencijskih sala manjeg i većeg kapaciteta od 20 do 4000 mjesta u kojima se, zbog velike visine stropa i veličine sala, mogu organizovati sva dešavanja uz poštivanje svih preporučenih epidemioloških mjera.

Hotel Hills je prvi i jedinstveni centar na području Bosne i Hercegovine koji raspolaže Convention centrom, odnosno modernim centrom s oko 4000 sjedećih mjesta.  Convention centar hotela prije svega funkcionira kao prostor za održavanje kongresa, konferencija i svečanih prijema, te sajmova, prezentacija i slično.

Ponosimo se već održanim sajmovima u convention centru hotela kao što su: sajam ljepote i zdravlja, In Horeca sajam i Renexpo sajam obnovljive energije, a u najavi su sajmovi autmobila, sajam građevine, sajam zdrave hrane i drugi – poručili su.

Sve sale su opremljene najmodernijom tehničkom opremom (projektorima visoke rezolucije, led ekranima, profesionalnim ozvučenjem, bežičnim i žičanim mikrofonima, ambijentalnom rasvjetom, moving head, opremom za simultani prevod, flipchard tablama, govornicama)  za organizaciju i najzahtjevnih događaja.

Multifunkcionalnost prostora omogućava organizaciju team buildinga i  sportskih priprema na sportskim terenima sa parketom ili umjetnom travom, a koje su rađene prema karakteristima FIBA i IHF. Najveća prednost kongresnih i konvencijskih sala je mogućnost podjele na manje ili veće prostorije.

Gosti hotela će, također, moći uživati u prelijepom ambijentu Wellness i Spa centra hotela, Termalne rivijere, te otvorenom i zatvorenom bazenu.

 Nismo zaboravili ni naše najmlađe goste – Najsavremenija dječija igraona i rođendaona u BiH, na oko 4900 m radne površine, nalazi se u  sklopu hotela Hills, te se svakodnevno dezinfikuje i priprema za nove avanture – dodaju.

Za goste hotela obezbijeđen je parking bez naplate.

Sve informacije mozete naći na web stranici www.hotelhills.ba, te dobiti putem broja telefona – 033/947-947 ili na mail – info@hotelhills.ba

Više informacija o hotelu Hills Sarajevo pogledajte na  http://hotelhills.ba/

Kontakt:

+387  33 947  947,

e-mail: info@hotelhills.ba

Pozivamo Vas da nas posjetite i pogledate sadržaje i mogućnosti koje Hotel Hills, Convention, Congress & Termal Spa Resort pruža.  Budite i Vi dio naše priče – poručuju.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Andrea Tomašević Kolenda: Šta raditi, a šta ne u toku trudnoće?

Naredna priča

Trebinjka ima sedmoro djece, a sad na svijet donijela blizance

Najnovije iz VIJESTI

-->