fbpx

Severinina tuga traje 10 mjeseci: Ništa ne boli više od patnje za djetetom

Poznata pjevačica Severina na svom je Instagram profilu objavila video sa sinom Aleksandrom, te ispod napisala emotivnu poruku. 

Ništa ne boli više od patnje za djetetom. Tako je priroda htjela i dala nam je snagu. Da se borimo i izdržimo. I borit ću se. U toj agoniji ono što najžešće peče, kao neprekidna žeravica u stomaku, je nepravda, jer kao da je niko ne čuje i ne vidi. Vjerujte, ponekad i najjače srce teško izdrži i nastavi kucati. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 mjeseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 mjeseci od “privremene mjere” kojom mi je oduzeto dijete. Ta “privremena mjera” je odredila da dijete kod mene prespava dva puta mjesečno. Da ga vidim 10 sati u toku radnih dana i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10 h. I tako 10 mjeseci. “Privremeno”. Osjećaj kao kad vaš najglasniji vrisak kao da niko ne čuje. Ili ne želi čuti – napisala je ona.

Podsjećamo, Severini je prije 10 mjeseci oduzeto starateljstvo nad sinom koji je pripao njenom bivšem suprugu, Milanu Popoviću.

 

Prethodna priča

Zerina Suyabatmaz: Kako sam napravila silent book za Miray

Naredna priča

K GRAV ART: Dobrodošli u kraljevstvo kreativnosti

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->