fbpx

Centar Skenderija poklanja besplatne termine klizanja 27. septembra

Centar Skenderija, povodom posljednjeg dana Ljetnog klizališta, u nedjelju 27. septembra poklanja besplatan ulaz na klizanje svim posjetiocima i to u tri termina u trajanju od 1 sata i 15 minuta, a sa početkom u 11, 15 i 19 sati.

Pozivamo sve sugrađane i goste grada da nam se pridruže uz poštovanje propisanih mjera, te da skupa uživamo u posljednjem danu ove sezone Ljetnog klizališta – saopćeno je iz Centra Skenderija.

Od 15. juna građani i gosti Sarajeva mogli su uživati u Ljetnom klizalištu na sarajevskoj Skenderiji, u dvorani “Mirza Delibašić”.

Uprkos pandemiji i uz pridržavanje mjera, protekla tri mjeseca, Ljetno klizalište ugostilo je veliki broj posjetilaca, održan je klizački kamp u organizaciji Saveza klizačkih sportova BiH i Srbije, a veliki broj klubova iz BiH je na ledenoj plohi redovno održavao trenažne procese.

Ponovno postavljanje ledene plohe planirano je za decembar kada će na sarajevskoj Skenderiji otpočeti ovogodišnja Zimska čarolija, projekat na koji smo izuzetno ponosni i koji će našim sugrađanima i gostima uljepšati zimske dane i novogodišnje praznike – poručili su iz Centra Skenderija.

(FENA, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Video: Jesmo li zbog pametnih uređaja zaboravili na roditeljske obaveze?

Naredna priča

Naida Bojankova: Život prije bebe vs. život s bebom

Najnovije iz VIJESTI

-->