fbpx

Emotivna poruka jednog tate: Volio bih kada bi nam svima naša djeca bila najvažnija

Jedan tata je za Gloriu.hr govorio o iskustvu kroz koje kao roditelj prolazi, a koje bi moglo biti poučno svim roditeljima koji se nalaze u istoj situaciji. Naime, on je pisao o razvodu u doba pandemije korona virusa, a njegovu poruku vam prenosimo u cjelosti. 

Pozdrav svima! Eto u ovo strašno i nenormalno vrijeme koje je zadesilo našu domovinu i glavni grad, htio bih podijeliti s vama i nešto pozitivno. Nakon više godina razmirica, sudova, socijalnih službi, prijava, nadzora i onih ružnih radnji koje čine osobe koje su u konfliktu razvoda, mi smo odlučili kako nam je najvažnije… NAŠE DIJETE.

Zajedničkom odlukom dijete će biti s mamom 14 dana i onda s tatom drugih 14 zbog vremena inkubacije ovog zločestog virusa koji nas je zatvorio u naše domove i oduzeo nam našu slobodu. Ne mogu vam opisati koliko sam ponosan na odgovornost i pozitivnu odluku bivše supruge koja je prihvatila da je naše zlato ipak važnije od svih međusobnih razmirica i situacije koja se oko nas događa.

Dijete je presretno i veselo, a, vjerujte mi, uživa u svakom trenutku provedenom s oba svoja roditelja. Naravno, obvezali smo se da ćemo svaki dan omogućiti videopoziv s roditeljem kod kojeg nije, te međusobno pomoći u komunikaciji.

VOLIO BIH KADA BI NAM SVIMA NAŠA DJECA BILA NAJVAŽNIJA, JER TAKO STVARAMO MLADE I SPOSOBNE LJUDE KOJI ĆE JEDNOG DANA BITI DIO BOLJEG SVIJETA KOJI OSTAVLJAMO ZA NJIH.

Ovim putem pozdravio bih sve roditelje koji su u ovim teškim vremenima našli snage da iskomuniciraju nedoumice i zajedno počeli sarađivati u odrastanju zajedničkog djeteta. Mi smo pokazali zrelost, a nadam se da ćete i vi.

Zaboravite mržnju, ljubomoru i sve zle osjećaje i stavite na prvo mjesto ono što nam je najvažnije i najmilije… NAŠU DJECU.

(Gloria.hr, Kidsinfo.ba) 

Prethodna priča

Radno vrijeme dm prodavnica za prvomajske praznike

Naredna priča

Video: Zanima vas kakvu boju očiju će vaše dijete imati?

Najnovije iz Samo za Tatu

-->