fbpx

BONJOUR.ba x dm drogerie markt ti sa ponosom predstavljaju tvoju novu FEEL GOOD majicu: Žene mogu sve

Vrijeme teče, a mi smo primorani da ga pratimo u korak, što se posebno odnosi  na ovu,  svima nama jako turbulentnu, 2020. godinu. U njoj su sve naše obaveze dobile  novi oblik i koliko god da se činilo da su smanjene ili prepolovljene istina je suprotna, one su samo prolongirane i nagomilavaju se jedna na drugu dok ne dođe vrijeme za rješavanje.

No, ukoliko pogledamo iza sebe shvatit ćemo da je ova godina sa sobom donijela i lijepe stvari. Usporili smo životni ritam i vratili se nekim zaboravljenim radostima kao što su boravak u prirodi i buđenje u zoru kako bismo vidjeli izlazak sunca, te vremenu posvećenom sebi i onom koje posvećujemo najbližima.

To svakako nije sve. Naime, kao rezultat svih ovih dešavanja nastala je još jedna lijepa priča. BONJOUR.ba je u saradnji s dm drogerijama početkom ovog mjeseca tržištu predstavio FEEL GOOD majice. Inspiraciju za ovaj projekat su našli u ženama koje su nove izazove prihvatile hrabro i koje su se vješto uhvatile u koštac s neočekivanim zadacima.

To su žene koje su pokretale web shopove kako bi kupci mogli bez rizika doći do njihovih proizvoda, žene koje su pravile posebne ponude za starije osobe kako bi im dostavile ono što im je potrebno, te žene koje su  prilagodile svoje modele poslovanja, a sve to dok su u svojim kućama još jednom sa svojim školarcima prolazile kroz školske obaveze i to u online formatu.

Inspirisan time, tim koji stoji iza cijelog projekta FEEL GOOD majica želi da prenese poruku da žene mogu sve i da je uspjeh skriven čaki i iza osmijeha koji su uspjele  da izmame svojim članovima porodice, prijateljima ili kolegama, pa sve do uspjeha koje su ostvarile na poslu.

Tim BONJOUR.ba osmislio je na desetine majica koje govore o superženama, a izbor je na kraju pao na onu koja salutira svim superženama u našem okruženju, a to su naše mame, sestre, komšinice, šefice, prijateljice… To su sve žene koje nam svakodnevno uljepšavaju život toliko potrebnim osmijehom ili porukom, domaćom štrudlom koja nas vraća u djetinjstvo ili pak pohvalom za napravljenu prezentaciju.

Upravo njih slavimo limited edition FEEL GOOD majicom koju ćete pronaći ekskluzivno u dm drogerie markt prodavnicama širom BiH po cijeni od 12,95 KM. Kupovinom FEEL GOOD majice doniraš 2 KM za napredak i razvoj poduzetnica kroz projekt #PoduzetneZAJEDNO u potpisu domaće neprofitne organizacije „Fondacija 787“.

Riječ je o majici koja će biti prijatelj svakoj tvojoj kombinaciji i koja će te riješiti pitanja: „Šta danas obući?“. Naime, savršeno se kombinuje uz sako i pencil hlače, uz traperice i tenisice za šetnju gradom ili uz ludu šljokičastu suknju za druženje s prijateljicama. Uz sve to, obzirom da je izrađena od najfinijeg pamuka, bit će ti udoban pratitelj u svim tvojim avanturama.

Neka te ova majica podsjeti da si bila dio jedne priče koja je obradovala mnoge i da si sa svojim malo  uradila za nekoga puno. Zajedničkim glasom podsjetimo da smo sve mi super žene vrijedne pohvale, jer možda mnoge od nas nisu svjesne toga.

Organizacija snimanja i produkcija: BONJOUR.ba x dm drogerie markt
Modeli: Marija Bokšić & Albina Huskić
Makeup: Maja Talović, Ivana Brdar & Marija Bokšić
Foto: Aida Redžepagić

Prethodna priča

Andrea Tomašević Kolenda objavila sretnu vijest: Stigao je Dani

Naredna priča

Samo za tinejdžerke: Džejla Ramović kao modna inspiracija

Najnovije iz VIJESTI

-->