fbpx

Dogs Trust organizuje interaktivne Zoom radionice za djecu: Učimo na najzabavniji način

Dogs Trust organizuje nove Zoom radionice za djecu. 

Do vremena kada ćemo se moći ponovo družiti i u razredu, nadamo se uskoro, nastavljamo za vas pripremati radionice za Zoom aplikaciju. Učit ćemo i  razgovarati o brojnim temama vezanim za pse! Kao učesnici radionice, moći ćete postavljati pitanja vezana za ponašanje pasa, njihov govor tijela, način kako uče, kako nam „govore“ da su sretni, tužni ili nas upozoravaju da im ne prilazimo, jer će se sa nama biti i instruktori za obuku pasa iz Dogs Trust Škole za pse! Razgovarat ćemo i o sigurnosti, higijeni, brizi za pse, pravilnom ponašanju u njihovoj blizini, i još mnogo toga! I tokom mjeseca maja, naše interaktivne edukativno-zabavne radionice će se održavati u Dogs Trust “Zoom” učionici – stoji u saopćenju. 

Naime, sada imaju veći broj radionica u isto vrijeme kako biste svi mogli učestvovati i dobiti priliku da kažete šta mislite i da postavite pitanje. 

Možete se prijaviti i za jednu ili sve teme za ovaj mjesec, a da bismo i mi vas vidjeli na ekranu, potrebno je da Zoom kameru upali vaš roditelj i potvrdi nam da se sa tim slaže. Učesnici će moći učestvovati i u našem nagradnom kvizu i osvojiti super cool poklonem – poručili su. 

Obrazac za prijavu pronađite ovdje. 

 
Prethodna priča

Osigurana oprema za praćenje online nastave za još 180 bh. učenika

Naredna priča

Radno vrijeme dm prodavnica za prvomajske praznike

Najnovije iz VIJESTI

-->