fbpx

Edin Džeko: Za porodicu sam oduvijek vezan najjačim lancima

Poznati bh. fudbaler Edin Džeko je povodom UNICEF-ovog projekta, čiji je cilj da na globalnom nivou dođe do stvaranja boljeg i sigurnijeg svijeta #ZaSvakoDijete, poslao snažnu poruku o ulozi oca.

Za svoju porodicu sam oduvijek vezan najjačim lancima koji postoje na ovom svijetu. Moja porodica mi je sve i posebno sam osjetljiv na roditelje, pogotovo nakon što sam i sam postao otac. Prošao sam mnoge stvari u životu i tužne i lijepe, ali uvijek sam znao da ima neko ko će mi čuvati leđa i sve što sam uspio uraditi u životu, to je zahvaljujući svojim roditeljima. Danas sam ja otac i dok dolazim kući, poslije treninga i utakmica, imam samo jednu misao, kako ću zagrliti svoju djecu. Hvala ti oče što si mi pokazao kako se treba ponašati pravi otac, a ja se nadam kako sam te učinio ponosnim. Nijedan rezultat, nijedan gol, ništa na ovom svijetu neće nikad biti moćnije, vrijednije i važnije od djece. Ja sam još vaš mali dječak i to ću uvijek biti. Volim vas – poručio je on.

Podsjećamo, Edin sa suprugom Amrom ima sina i kćerka, a uskoro će njihova porodica postati bogatija za još jednu djevojčicu. 

(Kidsinfo.ba) 

Prethodna priča

Sve što trebate znati ako želite posjetiti planinu s djecom

Naredna priča

Pedijatri otkrivaju savjete koje svaki roditelj novorođenčeta treba znati

Najnovije iz Samo za Tatu

-->