fbpx

Knjiga.ba preporučuje naslove koji će vas oduševiti

Online knjižara “Knjiga.ba” predstavila je nove zanimljive naslove iz njihove ponude, među kojima je knjiga Nure Bazdulj-Hubijar “Sasvim obična cura”, priči o djevojčici po imenu Merima koja živi u potpunoj zabludi i lažima sa svojom mamom i nanom Jasnom.

Cijelo djetinjstvo provela je bez oca koji je navodno prevario njenu mamu sa njenom najboljom prijateljicom.

U knjizi Jelene Bačić Alimpić “Neki drugi život”, bliznakinje Irene i Marta van der Linden bezbrižno provode djetinjstvo i mladost u živopisnom gradiću Harlemu, nadomak Amsterdama. Izgledom skoro identične ali po karakteru nepomirljivo različite, neraskidivo su vezane jedna za drugu. Njihov brižni otac, cijenjeni i imućni ljekar Henrik van der Linden, međutim, krije tajnu koja prijeti da ugrozi porodičnu sreću. Ljudska zloba, strastvena želja za osvetom i mračna zavjera iz korijena će promijeniti život dviju sestara. Jedna od njih izgubiće sve.

Jelena Bačić Alimpić, autorka devet bestselera, svojim novim, desetim romanom “Neki drugi život” čitaocima donosi uzbudljivu, napetu i psihološki iznijansiranu priču o izdaji, odanosti i neuništivoj volji da se opstane i voli.

Knjiga Christophera Knight, Robert Lomas “Hiramov ključ” je također roman koji preporučuje iz Online knjižare “Knjiga.ba”.

(FENA, Kidsinfo.ba) 

Prethodna priča

Predstava "Ježeva kućica" otvara četvrti teatarski Festival Ljetne večeri u Zenici

Naredna priča

Predstava "Crni kos" večeras na Memorijalnoj sceni MTM-a

Najnovije iz VIJESTI

-->