fbpx

Muhamed Mizić pokazao kako izgleda njegov sin: Vjerujem da ćemo se uskoro vidjeti

Poznati bh. novinar Muhamed Mizić na svom je Instagram profilu objavio fotografiju kćerke Dalile i sina Isa, što je prvi put da je pokazao kako najmlađi član njegove porodice izgleda. 

Dame i gospodo, upoznajte Dalilinog najbližeg rođaka. Njen brat Isa. Uživajte sa svojim porodicama, a i mi ćemo, vjerujem, uskoro se vidjeti – napisao je, između ostalog, on. 

Podsjećamo, Muhamed je zbog posla kojim se bavi u potpunosti razdvojen od supruge Edine, kćerke Dalile i sina Isa, a kako bi ih zaštitio od potencijalne zaraze korona virusom. O tome je nedavno govorio za naš portal.

– Tu odluku smo donijeli zbog mog posla. Kako imam dodir s velikim brojem ljudi, jer radim na televiziji, niko mi nije mogao garantovati da ću kući doći „čist“. Taj mali vražić od virusa se svugdje može skriti. Ispostavilo se da je to dobra odluka, jer smo kroz samo nekoliko dana moje kolege i ja morali u samoizolaciju. Sigurnost djece i njihovo zdravlje je uvijek na prvom mjestu – objasnio je. 

On nije krio da je ta odluka bila izuzetno teška, ali jedina ispravna.

Kada bi postojala neka mjerna jedinica da se to izmjeri, vjerovatno bi ta težina bila na samom vrhu. Nije nam prvi put da smo odvojeni, ali sad je neizvjesno na koliko vremena, a to je samo dosipalo ulje na vatru. Uvijek sam smatrao da je otac važna karika u odgoju djece. Naravno majka je na prvom mjestu, ali moj odnos s kćerkom je više od toga da smo mi otac i kćerka. Poznato je da smo dva člana porodice koja se vežu posebnim linkovima, a naši linkovi su naš svijet. Imamo te neke rutinske, tradicionalne dnevne obaveze: buđenje, škola, posao, kuća, trening, pjesma i priča u automobilu. Sad se to svelo na tišinu. Puku tišinu koja bi bilo kojem ocu značilu udar na psihu – rekao je Muhamed tada.

(Kidsinfo.ba) 

Prethodna priča

Ella Dvornik iskreno o porodičnoj izolaciji: Jedva čekam vrtić

Naredna priča

Kanadska znanstvenica otkriva 5 razloga zašto su mnoga djeca emocionalno nestabilna

Najnovije iz Samo za Tatu

-->