fbpx

Ella Dvornik iskreno o porodičnoj izolaciji: Jedva čekam vrtić

Ella Dvornik, jedna od najpopularnijih regionalnih blogerica, je za portal “Ljepota i zdravlje” govorila o tome kako izgleda izolacija u njenom domu.  

Naime, Ella sa suprugom Charlesom ima dvije kćerke, dvogodišnju Balie i dvomjesečnu Lumi, a za ovaj medij je otkrila kako usklađuje brigu o djeci i poslovne obaveze tokom izolacije. 

Imam troje djece budući da je i moj muž jedno. Iskreno, jedva čekam vrtić. Tek sad shvatam da nikada ne bih radila kao odgajateljica u vrtiću i zaista ne znam kako imaju snage. Možda je do mene? Nisam sigurna. Možda sam previše usporena. Ali nakon što u 20 sati uspavam Balie, ja sam mrtva i psihički i fizički. Nisam u stanju da radim bilo šta. Upravo zbog toga mi je rad od kuće otežan do te granice da gotovo nisam ni sposobna da radim i stvarno zavidim svima koji još uvijek idu na posao – rekla je ona. 

No, Ella nije krila da joj je izolacija donijela i neke pozitivne stvari, te je za ovaj medij otkrila da je usavršila kuhanje. 

(ljepotaizdravlje.hr, Kidsinfo.ba) 

Prethodna priča

Lana Lekić, doktorica farmaceutskih nauka koja se bavi masažom beba za Kidsinfo.ba: Ukoliko smo stalno zabrinuti i pod stresom naše bebe to osjete

Naredna priča

Muhamed Mizić pokazao kako izgleda njegov sin: Vjerujem da ćemo se uskoro vidjeti

Najnovije iz Samo za Mamu

-->