fbpx

Tajna njihovog izgleda: Poznate mame otkrile na čemu zasnivaju ishranu

Poznata glumica Nina Seničar oduševila je fanove kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u kupaćem kostimu, te pokazala vitku figuru samo godinu nakon porođaja.

Ona je za srbijanske medije otkrila da je tajna njenog izgleda u redovnom vježbanju, ali i u izbalansiranoj ishrani.

Dan započinjem čašom vode, koja nikako ne smije da bude hladna već sobne temperature. Volim da napravim veliki šejk s povrćem koje imam u frižideru, bademovim mlijekom i avokadom. Kakao obožavam u svakoj formi, pa u šejk, uz biljni protein, dodam i veliku kašiku čistog, zaslađenog kakaa u prahu – rekla je ona u intervjuu za “Story”.

Ona je istakla da se, kada je hrana u pitanju gotovo ničega ne odriče.

Obožavam dobar, svjež suši, ali i domaću gibanicu uz jogurt. Vojvođanski specijalitet, tijesto s makom, nikada ne propuštam kada dođem u Srbiju, baš kao ni mamine sarme. Poznato je da sam neko ko jede sve ono što voli i uopšte se ne upuštam u bilo kakve specijalne režime ishrane. Uvijek slušam svoje tijelo i jedem šta mi se u trenutku jede. Kada trenirate svakodnevno, tijelo vam traži svježu, zdravu hranu punu vitamina – kazala je ona.

No, Nina svakako nije jedina poznata osoba koja može da se pohvali zavidnom figurom samo nekoliko mjeseci nakon porođaja. Naime, u grupu ovih žena spada i poznata dizajnerica Biljana Tipsarević.

Imam doručak, užinu, ručak i večeru. S tim što večeru često preskačem ili ne jedem poslije 18 sati, osim ako idem u restoran s mužem, prijateljima ili na neku proslavu. Pijem puno detoks sokova i vode. S obzirom na to da skidam kilograme dobijene u trudnoći, moram izuzetno da pazim šta jedem, pa se trudim da šećer uopšte ne unosim – rekla je Biljana.

(Story.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Odgoj 'snježne ralice': Kakav je to odgoj i kako utječe na djecu?

Naredna priča

Emotivna poruka Muhameda Mizića djeci: Nikad ne zaboravite na ljubav, maštu i život

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->