fbpx

Emotivna poruka Muhameda Mizića djeci: Nikad ne zaboravite na ljubav, maštu i život

Poznati bh. novinar Muhamed Mizić na svom je Instagram profilu objavio fotografiju sa sinom Isom, te napisao emotivnu poruku kojom je poručio šta mu je, između ostalog, bitno kada je odgoj djece u pitanju. 

Svakim danom bivate veći, budite životinje i grizite jače nego ja. Pokažite mi moju slabost vašim skilom sposobnosti. Sve moje neka bude motivacija za vaše više. Sve naše neka bude lekcija za vaše bolje. Svakim nestajanjem i slabosti vas dižem. Svakim napretkom stavljam se iza vas. I sve može,  samo jedno molim: Nikad ne zaboravite na ljubav, maštu i život. Smješkajte se, budite drugačiji. Svoji – napisao je on. 

Podsjećamo, Muhamed uz sina ima i stariju kćerku Dalilu s kojom je, kako nam je otkrio u jednom od intervjua, povezan neraskidivim vezama. 

 Uvijek sam smatrao da je otac važna karika u odgoju djece. Naravno majka je na prvom mjestu, ali moj odnos s kćerkom je više od toga da smo mi otac i kćerka. Poznato je da smo dva člana porodice koja se vežu posebnim linkovima, a naši linkovi su naš svijet. Imamo te neke rutinske, tradicionalne dnevne obaveze: buđenje, škola, posao, kuća, trening, pjesma i priča u automobilu – rekao je on tada. 

(Kidsinfo.ba) 

Prethodna priča

Tajna njihovog izgleda: Poznate mame otkrile na čemu zasnivaju ishranu

Naredna priča

Renata Krstanović, stručnjakinja XY Roditeljskog savjetnika: Dječiji izljevi bijesa

Najnovije iz Samo za Tatu

-->