fbpx
HFPA PHOTOGRAPHER/PICTURELUX/PROFIMEDIA
/

DJEVOJKA OD MILION DOLARA ČEKA BLIZANCE

Oskarovka Hilary Swank (49) uskoro će prvi put postati mama i to blizanaca čiji spol još nije otkrila.

S javnosti često dijeli snimke trudničkog trbuščića i ne skriva koliko uživa u trudnoći i skorašnjem majčinstvu.

Za vrijeme trudnoće nije zanemarila niti vježbanje pa njezini obožavatelji mogu vidjeti kako održava kondiciju u teretani, a sada je prvi put otkrila i snimku ultrazvuka na kojem se vidi jedna od beba koja za sada nosi ime – beba A.

Na ultrazvučnoj snimci piše i Million dollar baby (Beba od milion dolara). To je ujedno i asocijacija na film “Djevojka od milion dolara” u kojem je Hilary briljantno odigrala ulogu amaterske boksačice koja joj je donijela drugog Oscara.

A njezini najvažniji “Oscari” tek trebaju ugledati svjetlo dana. Glumica je u oktobruotkrila da ona i njezin suprug Philip Schneider očekuju blizance.

– To je nešto što sam dugo željela i moja sljedeća uloga je da ću biti mama. I to ne samo jednog, nego dva djeteta. Ne mogu vjerovati – rekla je tada 48-godišnja glumica koja sitno broji do poroda.

Ispod snimke ultrazvuka na Instagramu javile su se brojne njezine kolegice pa je tako Kate Hudson komentirala da se vidi kako beba ima mamina ramena, Sharon Stone je uz emotikone sa smijehom kratko napisala OMG (Oh my Good), a Lindsey Lohan joj je poslala mnoštvo emotikona u obliku srca…

Prethodna priča

Duda varalica – razlozi za i protiv

Naredna priča

FINSKA: 7 STVARI ZA NAJBOLJE OBRAZOVANJE

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->