fbpx

Amra Švrakić: Stigla je nova članica porodice

Amra Švrakić, PR menadžerica i jedna od omiljenih domaćih TV ličnosti, na svom je Instagram profilu objavila fotografije na kojima se može vidjeti da je rodila kćerku.

Naime, ako je suditi po fotografijama, Amra je sa suprugom Ammarom dobila kćerku Unu, a novoj članici porodice najviše se obradovao stariji brat Zlatan.

Sanjala sam u tišini – napisala je, između ostalog, ponosna mama.


Podsjećamo, Amra je u jednom od intervjua za Kidsinfo govorila o ulozi majke.

Zlatan je mene naučio hrabrosti. No, pohvalnom se čini i činjenica da je mene moje dijete naučilo da na stvari gledam očima jednostavnosti, dakle, lijepo je lijepo, ružno je ružno. Ide mi se jer mi se ide, ne ide mi se jer želim ostati. Ja, kao žena koja je cijelog života okružena ljudima, često sam pristajala na, naprimjer, kafe na koje mi se ne ide i koje mi isisavaju energiju. No, kroz sinovo odrastanje vidjela sam da život može biti mnogo lakši i ljepši ukoliko slušamo sebe, a ne druge. Često kažem roditeljima da čuju svoju djecu, a ne samo da ih slušaju, jer vjerujte te male glavice neke stvari vide mnogo dublje, odnosno, mnogo intuitivnije od nas – kazala je ona tom prilikom.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Bh. školarci sve češće konzumiraju Snus: Stručnjaci upozoravaju na rizik od srčanih oboljenja i moždanog udara

Naredna priča

Plavi artizam: Izraz čiste likovnosti

Najnovije iz RODITELJI

-->