fbpx

Nezira Muhović: Očekivala sam drugu bebu

Poznata influenserica Nezira Muhović sa suprugom Amarom očekuje drugo dijete, a za magazin “Azra” je govorila o trudničkim danima.

Drugu bebu sam očekivala. Tačno sam taj mjesec čekala pozitivan test i tako je bilo. Mislila sam da ne može biti sreća kao prvi put, ali isto je – kazala je ona za ovaj medij.

Ona je otkrila da je suprug bio s njom kada je radila test jer je, kako ističe, zajedno ljepše, a dala je i savjet budućim mamama.

Savjeta kada ste trudni nikad nije dosta. Pogotovo kada dođe beba, svi savjeti su dobri, ali to sve shvatimo kada osjetimo na svojoj koži. Mislim da će mi sada biti lakše, jer sam sve ovo jednom prošla i tačno znam šta mi je najbolje raditi. Za djevojke i žene koje su prvi put trudne najbolje je da se ponašaju kao da nisu, to je i savjet mog ginekologa, da nastave svoj život normalno i aktivno kao i prije, onoliko koliko mogu. Da osluškuju svoje tijelo i po tome se vode. Da rade ono što im se radi, jedu ono što im se jede, smiju se bez ograničenja i idu tamo gdje je sve puno ljubavi i pozitive, jer sretna mama je sretna beba – rekla je Nezira, a na društvenim mrežama je otkrila da će dobiti sina.

Podsjećamo, Nezira već ima sina Rejjana.

– Rejjan mi je prevrnuo svijet naopačke. Možda sam, ustvari, prvi put osjetila šta je prava, bezuslovna i beskrajna ljubav, ljubav majke. Sve što je do tada bilo stalo je 30. decembra 2019. godine, njegovim rođenjem, kada sam se i ja ponovo rodila i dobila sasvim novi život. Život s mnogo više ljubavi, osjećanja, brige, obaveza – kazala je ona u jednom od intervjua.

(azra.ba, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Maja Munda: Prije tri godine rodila se moja prva ljubav

Naredna priča

Maja Munda: Svi detalji trećeg rođendana sina Maka

Najnovije iz Uncategorized

-->