fbpx

Glumica o majčinstvu u šestoj deceniji: Od njenog dolaska imam samo sreću u životu

Glumica Ljiljana Jakšić, koju je publika zavoljela kroz ulogu Salvete u emisiji “Kursadžije”, u ulozi majke ostvarila se u šestoj deceniji. Naime, Ljiljana je u 52. godini rodila kćerku Dariju.

O majčinstvu je govorila za srbijanske medije.

Od njenog dolaska imam samo radost, ništa crno, čak ni sivo u svom životu. Šta god da se događa sa mnom ili oko mene, uvijek je tu jedna lampica koja sija negdje ispod srca, tamo gdje sam nekada nosila kćerku. Iz nje zrače ogromna radost, ljubav, snaga, energija, ali i smirenost, pa imam osjećaj kako mogu sve da uradim. I kada padam od umora i kada sam na kraju živaca toliko da bih pukla i kad sam realno zabrinuta zbog nečega, mene ta svjetlost opušta, razbistri mi misli i izmami osmijeh – rekla je ona u jednom od intervjua.

Ona je poslala i poruku ženama koje se bore za potomstvo, te poručila da ne odustaju.

Bitka za potomstvo najvažnija je u životu žene, naravno, ako to ona želi – rekla je glumica koja ne krije da je kćerku dobila zahvaljujući medicinski potpomognutoj oplodnji.

Naime, Ljiljanina kćerka je ove godine pošla u školu, što je u njihovom domu izazvalo posebnu radost.

Darijin polazak u školu bio je najveća radost u porodici. Danima je bila zasuta poklonima, birala je šta će da obuče, šta da ponese u rancu. Meni je ostalo samo da se dobro organizujem kako ne bismo zakasnile na prvi čas (smijeh). Čim su ušle u školsko dvorište krenule su suze radosnice. Srećom, nisam bila jedina uplakana mama – rekla je za Hello.

(story.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Interijer: Dječija soba po mjeri Lejle Malkić Alagić 

Naredna priča

Black Friday u Importanne centru: Popusti i do 70%

Najnovije iz RODITELJI

-->