fbpx

Marija Šerifović o djetinjstvu: Svako dijete teško doživljava svađe roditelja

Pjevačica Marija Šerifović je za srbijanske medije otkrila kakvo je djetinjstvo imala.

Naime, ona je najviše vremena provela sa svojom bakom koja je je brinula o njoj do njene 14. godine. Marija nije krila da je ljubav između nje i bake bila nevjerovatna, ali ni to da su joj roditelji nedostajali tokom odrastanja.

Verica i Rajko su mi najviše nedostajali kada sam bila baš mala, jer su tada puno radili. Po dva, tri mjeseca su pjevali u hotelu u jednom gradu, pa onda u drugom. Bila su mi uskraćena i ljetovanja i zimovanja s njima, jer nisu imali vremena za putovanja. Posao muzičara je težak, baš iz razloga što ne možemo da budemo na pravom mjestu u pravo vrijeme. Zato od mog punoljetstva pa do danas nadoknađujem propuštena putovanja – rekla je ona.

Marija nije krila da su joj svađe roditelja teško padale.

Svako dijete u pubertetu teško doživljava svađe roditelja. To je nešto sa čime se i roditelji teško nose, pa nastane haos. Normalno je da neko ko ima 7 ili 15 godina traumatično reaguje na svađu i dreku – rekla je on.

Otkrila je i to da, uprkos svemu, svoje roditelje nikada ne bi mijenjala.

Početak i kraj svega je da su to naši roditelji. Ne mogu da ih biram, ne mogu da ih mijenjam, a najznačajnije od svega je što ih nikada ni ne bih zamijenila. Napravili su od mene zadovoljnu osobu, a kako se oni nose sa svime što je bilo u prošlosti, morate njih da pitate – zaključila je.

(glossy, espreso.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Majka jednogodišnjeg sina: Poznata menekenka uživa u drugoj trudnoći

Naredna priča

Gordana Vukićević za Kidsinfo: Ja sam mama šampiona

Najnovije iz VIJESTI

-->