fbpx

Predstava “Zmaj i princeze” u Lutkarskom kazalištu Mostar

Ovoga petka i subote u Lutkarskom kazalištu Mostar možete pogledati višestruko nagrađivanu predstavu “Zmaj i princeze”.

Termini su sljedeći: petak, 15.10.2021. u 18:00 sati i subota, 16.10.2021. u 11:00 sati. Cijena ulaznice je 4 KM, a predstava je namijenjena djeci iznad 3 godine.

Budući da je broj posjetitelja ograničen iz kazališta mole da osigurate svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili putem službene Facebook stranice, također svaki radni dan od 9 do 14 sati.

Ovo je priča o odgajanju djece. Prije svega, upućena roditeljima, odgajateljima, a i djeci.

– To je priča o jednoj princezi i jednom zmaju! Prvo smo izmislili bajku, zatim je umjetnica osmislila lutke i scenografiju, kompozitor je osmislio glazbu, a ja s glumcima počeo probe. I baš kao u bajkama, naša je kazališna bajka osmišljena za tri dana. Ali nekako… nije nam se svidjela princeza Sunčica (izmislili smo joj to ime). Nije stvar da u svijetu ne postoje takve princeze, jednostavno smo željeli da ona bude malo drugačija. Uvjeravam Vas da u kazalištu nema ništa bolje od toga da jednu Princezu zamijenimo drugom Princezom, Princezom Veselkom. Zatim je u istoj bajci zamijenimo drugom i još jednom i još jednom…Nakon mjesec dana posla potpuno smo se zbunili. Nismo znali koja je princeza bolja od ostalih. Ali kako mi radimo u kazalištu, a kazalište je za Vas, poštovani mali i veliki gledatelji, predstavljamo Vam bajku o jednom zmaju i mnogo princeza, a Vi odlučite – stoji u saopćenju.

Napomena: Vaše rezervirane ulaznice molimo preuzmite najkasnije 15 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništava. Posebno napominjemo da nakon početka predstave nije moguć ulazak u dvoranu.

Prethodna priča

Glumica o vakcinaciji u sedmom mjesecu trudnoće: Moja odluka je da slušam svog ljekara

Naredna priča

Svaki 14. školarac ima probleme s vidom

Najnovije iz VIJESTI

-->