fbpx

Beauty tajne Lejle Filipović

Iako je Miss Hrvatske bila, sada već davne, 1998. godine, Lejla Filipović i dalje nosi titulu jedne od najljepših žena u regionu.

Dobar izgled definitivno je spoj brojnih faktora, od vježbanja, njege i načina života. No najveću ulogu sigurno ima – genetika – kazala je ona za hrvatske medije.

No, osim genetike, za izgled njenog lica zaslužna je i redovna njega s kojom je, kako ističe, počela prilično davno.

Nisam čekala baš ove svoje godine da se posvetim tome, nego je to počelo još u dvadesetim. Stoga savjetujem ženama da ne čekaju da dođu u neke godine da onda počnu s njegom – poručila je Lejla.

Ona je istakla da su joj podočnjaci najveći problem koji ima na licu.

Imam strašno izražene i tamne podočnjake. Hvala Bogu na korektoru, to je ono bez čega ne mogu – priznala je.

Lejla je jedna od onih žena koje nemaju problem s tim da iz kuće izađu bez šminke.

Nemam problema s tim. Pogotovo u kvartu, u kvartu me se može sresti svakakvu. Ali je stvar voli li neko to ili ne voli. Ja volim kad izađem iz kuće srediti se. Volim tu razliku večernjeg i svečanog make-upa. Volim izgledati svježije – priznala je Lejla i dodala da do sada nije koristila botoks, ali da u budućnosti postoji mogućnost da će se podvrgnuti i toj vrsti tretmana.

Pitali su me nekoliko puta za botoks. Nekako su nam stvorili strah zbog loših primjera botoksa, pa svi malo zaziremo od toga. Rekli su mi da mogu još do pedesete, ali da bi onda ipak trebali malo – otkrila je Lejla.

(dnevnik.hr, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Igračka koju mališani obožavaju: Znate li pravila Pop It igre?

Naredna priča

Jedan sat pred ekranom može pogoršati psihičko zdravlje djece

Najnovije iz Samo za Mamu

-->