fbpx

Samra Menzilović Ćatić o majčinstvu u 21. godini: Prva reakcija je bila strah

Voditeljica i jedna od napopularnijih bh. influenserica, Samra Menzilović Ćatić, majka je kćerke i sina. Naime, Samra se u ulozi majke ostvarila kada je imala 21 godinu, a sada je govorila o tom iskustvu.

Majčinstvo je savršeno nesavršeni balans novog razdoblja. Kada sam postala majka, imala sam 21 godinu i prva reakcija je bila strah, to nije običan strah to je strah od svega. Potom sam sazrela, i onda postala prava Amazonka, jer majčinstvo je najljepša i najteža zadaća jedne žene. Ma koliko godina da imate i  planirate, majčinstvo vas iznenadi – rekla je ona u intervjuu za magazin Azra.

Naime, Samra je kćerku i sina dobila u braku sa suprugom Mirsadom, a otkrila je i koja je to najromantičnija stvar koju je za nju učinio.

Najromantičnije što jedan muškarac može napraviti za ženu jeste da u vrijeme rađanja njihovog djeteta bude uz nju. A on je to napravio oba puta i na svojim rukama dočekao našu djecu – kazala je ona.

Podsjećamo, Samra je o roditeljstvu i izazovima koje ono sa sobom nosi govorila za naš portal. Cijeli intervju pročitajte ovde.

(azra.ba, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Odgovori na najčešća pitanja: Seksualni odnosi u trudnoći

Naredna priča

Andrea i Slađana o razlikama u odgoju djece: Nema potrebe da jedne drugima govorimo šta je bolje

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->