fbpx
/

Sara Bero o svakodnevici s tri kćerke: Ovo je realna slika mog života

Nije tajna da je Sara Bero jedna od najpopularnijih regionalnih ličnosti na Instagramu, a njenoj popularnosti su, između ostalog, doprinijele i tri preslatke kćerke, Irma, Ilda i malena Ina.

Naime, Sara je poznata po tome što, između ostalog, javno govori o Down sindromu s kojim su njene starije kćerke rođene, te je učinila mnogo kada je riječ o podizanju svijesti kod drugih, a o ljudima s poteškoćama u razvoju. No, to svakako nije jedina tema o kojoj Sara otvoreno govori, te je na svom profilu pokazala kako izgleda realna slika njene svakodnevice.

Nekoliko mjeseci unazad dobijam savjete kakve slike treba da izbacujem… slike trebaju da budu “profi”, da imaju priču, da unajmim fotografa da slika moj savršeni život! Savršen? Ne znam ko to od nas ima savršen život? Savršen je samo na Instagramu, to je mjesto gdje smo svi savršeni i gdje je sve savršeno. Niste tu zato što sam savršena bez mana. Istina je da i ja imam svoje mane na kojima radim i trudim se da ih suzbijem. U svom savršenstvu oko mene, jedina realna slika moga života je ova. Mama sa troje djece bez šminke i luksuza, kao i većina mama danas. E upravo je i moj Instagram profil kao svaki profil svake druge žene. Instagram, niti ijedna druga društvena mreža nas ne čini boljim ljudima – napisala je ona ispod fotografije na kojoj pozira s kćerkama.

Nemojte zaboraviti da je novi broj našeg magazina, čiju naslovnicu krase članovi porodice Džeko, online.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Pitanja i odgovori o porodičnoj svakodnevici: Jelena Jugović Tuncel otkrila čime je suprug osvojio

Naredna priča

Porodica britanske vojvotkinje ne krije sreću: Stiže još jedna beba

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->