fbpx

Carter’s specijalizovana trgovina i Shebek sapuni: Za potpuno zadovoljstvo majki i mališana

Carters’s specijalizovana trgovina u Sarajevu i Shebek sapuni spremni su da za praznike obraduju mame i mališane. Učestvujte u nagradnoj igri koja se održava na društvenim mrežama Kidsinfo.ba, a u nastavku pročitajte nešto više o Carters’s-u i Shebeku.

Shebek: Visokokvalitetni sapuni iz prirode

Oduvijek sam voljela prirodu… Voljela sam skupljati ljekovito bilje i trcati po livadi među visokom travom. Jos od malena sam učila nazive biljaka i interesovalo me njihovo djelovanje na ljudski organizam.

Zbog toga sam upisala farmaciju. Ona je pružala mogućnost da naučim kako ljudski organizam funkcioniše i kako određene aktivne tvari utiču na njega. Kada sam položila prijemni na farmaciji tata mi je kupio knjigu „Kozmetologija“ i u njoj napisao posvetu sa željom da jednoga dana imam svoju kozmetiku.

Danas, 15 godina poslije, ja sam napravila Shebek.

Shebek su prirodni sapuni i njega kože bazirana na upotrebi najkvalitetnijih sastojke koji pomažu koži da održi svoj prirodni hidrolipidni balans, nadoknadi ono što joj nedostaje i učini da se osjeća onako kako je to priroda zamislila.

Svi sastojci su prirodni uključujući eterična ulja koja koristim za mirise, biljke i gline koje koristim kao boje. Tu su i sastojci poznati po svojim hranjivim svojstvima kao što su kozije mlijeko, kokosovo mlijeko, kakao puter, ši puter, bademovo ulje, avokado ulje, ekstra djevicansko maslinovo ulje, kokosovo ulje…

Zbog brige o prirodi u svojim recepturama ne koristim palmino ulje niti vještačke sastojke.

Sapune izrađujem u manjim serijama s puno ljubavi i pažnje kako bih osigurala najviši nivo kvalitete. Koristim tradicionalni metod hladnog postupka. To omogućava sastojcima da ostanu na niskoj temperaturi i  zadrže svoja terapeutska svojstva.

Moji ručno rađeni sapuni se polako stvrdnjavaju i nakon 6 sedmica su spramni za korištenje. Svaki sapun je jedinstven te se malo razlikuju u veličini, obliku i težini.

Voljela bih da uživate u Shebek sapunima onako kako i ja uživam kada ih pravim.

Hvala Vam!

Azra

Prva specijalizovana Carter’s trgovina u centru Sarajeva

Krajem 2016.godine u centru Sarajeva, u ulici Čemaluša 4, otvorena je  prva specijalizirana “Carter’s” trgovina. Riječ je o renomiranom američkom brendu koji je na svjetskom tržištu prisutan duže od 150 godina. Kontinuiranim ulaganjem u kvalitet “Carter’s” je obezbijedio lojalnost i prepoznatljivost u svim krajevima svijeta. Ono što “Carter’s” čini svjetski priznatim brendom jesu praktičnost, udobnost, bogatstvo boja i kvalitet. Svaki komad odjeće pažljivo je osmišljen, vodeći računa o tome da odijevanje bude jednostavno za roditelje, a izuzetno udobno za djecu i bebe.

Živopisne boje naših proizvoda i simpatični likovi koje dizajniramo, inspirisani su radošću i srećom koju djeca donose u naš život. Slavimo djetinjstvo tako što pružamo bebama,djeci i mladim porodicama proizvode sa pažljvo osmišljenim dizajnom, izrađenim od kvalitetnih materijala, uz najbolji omjer cijene i kvalitete.

Kada govorimo o Carter’s-u moramo spomenuti i Skip Hop brend koji se pridruzio Carter’s porodici 2017.godine., te ova dva brenda djeluju pod istim krovom.

Skip Hop svoju filozofiju temelji na tome da zeli roditeljima olaksati roditeljstvo, te u njihovoj ponudi mozete naci preslatke ruksake, pribor i kutije za jelo, flasice i jos mnogo raznih asesoara.

Nakon živopisne prethodne kolekcije, još više će vas razveseliti novogodišnja  kolekcija, koja osvaja na prvi pogled.

Ponudu možete pogledati na  Instagram profilu ili Facebooku.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

TUSPAS.ba platforma: Obradujte drage osobe originalnim i jedinstvenim prazničnim poklonima

Naredna priča

Evo kada je najbolje vrijeme da promijenite zaštitnu masku

Najnovije iz VIJESTI

-->