fbpx

Emotivna poruka poznate manekenke: Naučio si me šta je bezuslovna ljubav

Poznata srbijanska manekenka Sofija Milošević na svom je Instagram profilu postavila fotografiju s tromjesečnim sinom, te napisala emotivnu poruku.

Za mene je to što sam tvoja mama najbolja stvar na svijetu. Naučio si me šta je bezuslovna ljubav. Volim te više od svega. Sretna ti tri mjeseca ljubavi moja – napisala je ona.

Podsjećamo, Sofija je sina Alekseja dobila s partnerom Lukom, a u jednom od intervjua koji je dala srbijanskim medijima je otkrila kako je izgubila kilograme nakon porođaja.

– Tokom trudnoće ugojila sam se 15 kilograma. Nakon porođaja sam zacrtala da po svaku cijenu moram da s  vratim u stari broj farmerki koje sam nosila prije trudnoće. Moram da budem iskrena, trenirala sam sve do devetog mjeseca, odnosno dok je moj organizam to mogao. Tijelo odlično pamti, te nije bilo potrebno mnogo vremena da se vratim u staru formu. Vidjela sam brojne vijesti na tu temu, ali moramo da budemo svjesni jednog, imala sam dobru osnovu da učinim da moje tijelo izgleda dobro nakon devet mjeseci trudnoće – kazala je.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Premijera predstave “O medvjedima i ljudima” 12. decembra na sceni NPS

Naredna priča

Jedan od omiljenih glumaca postao otac: Stigao je najljepši novogodišnji poklon

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->