fbpx
/

Maja Šuput o trudnoći: Mislim da će me panika uhvatiti mjesec prije termina

Poznata pjevačica Maja Šuput oduševila je fanove kada je nedavno otkrila da je u drugom stanju. Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Nenadom, te ispod napisala da očekuju svoje prvo dijete. 

Upravo je suprug, kako je to otkrila u intervjuu za magazin “Azra”, bio prva osoba kojoj je saopštila sretne vijesti.

Prvo sam čekala da muž dođe kući, jer smo trebali krenuti na put. Trebala sam imati neko snimanje, ali i prije snimanja i samog puta saznala sam da sam u drugom stanju i naprosto sam zanijemila sama sa sobom. Taj osjećaj se ne može opisati. Jednostavno ostaneš u šoku. Cijeli život čekaš da se to desi i onda kada se desi ne možeš vjerovati da se dogodilo, i sam sa sobom ne znaš šta bi. Potom sam sačekala muža da dođe kući, tačnije da me pokupi da krenemo na put. To čekanje od nekih sat i po meni je bilo dugo kao dva dana, jednostavno nisam mogla dočekati da mu kažem – kazala je ona.

Maja, kako je rekla, uživa u trudničkim danima i o porođaju, još uvijek, ne razmišlja.

Nisam razmišljala o porođaju i kako će to proći. Premalo sam u drugom stanju i meni je trenutno samo bitno kako će proći sedmica za sedmicom. To je stanje u kojem želiš da sve bude dobro. Ne razmišljam još o porođaju i mislim da će me ta panika uhvatiti, vjerovatno, mjesec prije termina. Ne bih se sad zastrašivala s onim scenama iz raznih filmova i pričama koje sam čula od mnogo žena – rekla je.

Govorila je i o tome plaši li je trudnoća i potencijalni porođaj u vrijeme pandemije.

S obzirom na to da je meni termin krajem trećeg mjeseca ili 1. aprila zaista ne razmišljam kako će biti na porođaju i u mojoj glavi tada neće više biti Corone. Kada je riječ o pregledima, idem u privatnu polikliniku i do sada bolnice nisam ni vidjela. Nemam doticaj s bolnicom i drugim pacijentima, imam svoj termin kad idem na kontrole, tako da nisam osjetila Covid ni blizu – rekla je Maja.

(azra.ba, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Pionirska dolina: Bogat sadržaj za djecu i mlade tokom zime

Naredna priča

Video: Najljepši bh. vodopadi

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->