fbpx

Damir Džumhur: Sina ću učiti da bude pošten bez obzira na sve

Najuspješniji bh. teniser Damir Džumhur je s partnericom Barbarom u oktobru prošle godine dobio sina Luku, a za magazin Azra je govorio o ovoj životnoj ulozi.

Ja sam svog sina vidio prvi put kada su on i Barbara izašli iz bolnice pet dana nakon porođaja. Nažalost, nisam mogao da prisustvujem porođaju zbog trenutne situacije s Corona virusom. To je bio nevjerovatan osjećaj. Sjećam se da sam imao ogromnu tremu dok sam ih čekao na recepciji bolnice. Ali, trenutak kada sam prvi put vidio svog sina ne može se mjeriti ni sa čim i mogu da kažem da je to najljepši osjećaj na svijetu – kazao je on.

Otkrio je kakva je Barbara bila tokom trudničkih dana.

Nije bila zahtjevna i maksimalno nam je olakšala taj period. Ja sam pokušavao da joj ispunim svaku želju, ali to i nije bilo teško, jer nekih nevjerovatnih želja i nije bilo. Očekivao sam da će tu biti svega, a na kraju sam dobio najbolju moguću trudnicu – kaže Damir.

Iako Luka ima nešto više od dva mjeseca, Damir je već sada siguran kojim vrijednostima će ga kroz život učiti.

Prije svega ćemo ga učiti da bude kulturan dječak, da poštuje sve oko sebe, a posebno starije. Učit ćemo ga da bude pošten bez obzira na sve i da bude izuzetno vrijedan. Da svojim trudom i radom postigne sve u životu – rekao je.

(azra.ba, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Porodila se Ivona Aleksić: Stigla je četvrta kćerka

Naredna priča

Moda: Zimski outfiti po mjeri Suzane Huseinbegović

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->