fbpx

Kids Fashin Days u Importanne centru povodom obilježevanja 10 godina sa Vama

Importanne centar ove godine slavi 10 godina sa Vama! Povodom proslave desetogodišnjice  Importanne centar je za mjesec Oktobar pripremio mnogo zabave, posebnih ponuda, kao i mnoštvo događaja za vas i vaše mališane. Ovaj put želimo Vas sve pozvati da nam se pridružite na prvom događaju KIDS FASHION DAYS koji će se održati  u Subotu 10.10.2020.god od 14:00 do 16:00 h u Centralnom holu Importanne centra! 

KIDS FASHION DAYS za Vas su spremili mali i veliki manekeni modne agencije Nova Mas koju predvodi Alma Musilović a za veoma bogat program i sadržaj pobrinut će se posebno brandovi: Blukids Sarajevo, Tiffany – uvijek ispred, Frizerski saloni KS, Frizerland Sarajevo, Penti BIH, Carpisa Sarajevo i Lindex Bosna I Hercegovina! Na Kids Fashion days vas očekuje i mini Fashion Show branda Frizerland koju izvode mali manekeni Nova Mas agencije.

Za ostatak bogatog programa pobrinuti će se dječiji Hor Princess Krofne kao i plesna grupa UP. Pored svega navedenog neki od naših brandova su pripremili i posebne ponude za kupovinu kao i veoma veliki broj pogodnosti na taj dan. Sve to uz strogo poštivanje epidemioloških mjera!

Nakon dobre zabave i proslave nemojte zaboraviti da posjetite novootvorene prodavnice kožnih torbi i akseosoara MANUAL CO /ELEGANT NO1 U SARAJEVU, FRIZERLAND Sarajevo koji su spremili posebnu katalošku ponudu pod nazivom “Jesenje šniženje za bolje raspoloženje” stoga uživajte u kupovini kod nas jer će Vas u INN SPORT prodavnicama sportske obuće dočekati najveći izbor novih modela za Jesen/Zima 2020 god. Za vaše mališane će se pobrinuti dječija Igraonica PIN PON KIDS koja je spremila veoma mnogo zabave dok vi obavaljate vašu kupovinu kao i posebne rođendanske pakete. Kako dječiji asortiman nije sve što ove jeseni Importanne centar može da ponudi u prodavnicama: GERRY WEBER, 5th AVENUE, ULLA POPKEN, COCHE BOX, TIFFANY, BUTIK LILA možete pronaći bogatu ponudu poslovnih i svečanih odjevnih jesenih I zimskih kombinacija.

INOMA parfumerije će Vas svakako obradovati sa novom kolekcijom parfema a FRIZERSKI SALONI KS će se pobrinuti da ove Jeseni vaša kosa sluša Vas a ne vi nju!  WATCH LINE je pripremio novu ponudu satova kao I posebne popuste do 50%, dok ALPINA FASHION BIH sprema mnoštvo noviteta kako bi vaši stopala ostala suha u predstojećim kišnim danima.

Ukoliko želite kvalitetno odjelo, košulju  ili pak casual kombinaciju po povoljnoj cijeni ovaj put sa nevjerovatnim popustima do 60% vas čeka kompletna ponuda u CESARS Importanne Sarajevo! Najbogatiju ponudu namještaja i kučnog stilskog uređenja potražite u KARE Sarajevo!  Jako veliki broj posebnih ponuda i akcijskih proizvoda možete pronaći u: UNIVERZALNO, UNI-EXPERT, ALP OUTDOOR SHOP, CM-COSMETIC MARKET, MUSCLE FREAK, APOTEKE SARAJEVO, KONZUM BIH, JUICE&SMOOTHIES, VICKO BIH, TOP SHOP, kao i mnogobrojne brandove za uređenje i ljepotu žene kao što su: KOZMETIČKI STUDIO SELAWY, SOLARIJ SUNLIGHT. Najbogatija ponuda naših ugostitelja kao što su: MILKAMAN HOUSE, MARCAFFE, NEWS BAR, SULTAN¨S BAR I Caffe Ambient-a svakog dana čeka na Vas! Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 čeka vas novootvorena Autopraonica koja svake Subote ima promotivnu cijenu za pranje putničkog automobile 9,00 KM, stoga iskoristite je!

Dobro nam došli!
Vaš Improtanne centar – Centar modernog življenja

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Mame blogerice pišu za Kidsinfo: Izazovi s kojima sam se suočila prilikom polaska sina u vrtić

Naredna priča

Recepti: Napravite bijeli Nutella namaz

Najnovije iz VIJESTI

-->