fbpx

Kidsinfo.ba preporučuje: Proslavite rođendan tinejdžera poštujući socijalnu distancu

Pandemija korona virus stavila je pred nas brojne izazove. Jedan od njih je poštovanje socijalne distance. To je svakako preporuka koja je, između ostalog, otežala proslavu rođendana. 

No, to svakako ne znači da morate u potpunosti “zaboraviti” na proslave. Donosimo vam nekoliko prijedloga kako možete proslaviti rođendan svog tinejdžera, a pri tom držati socijalnu distancu. 

ALPINE COASTER JAHORINA

Ovo je coaster koji spada u deset najbržih u Evropi, a bob se kreće brzinom od oko 40 kilometara na sat. Vozi se kroz prelijepe predjele i pruža pogled na jahorinske padine, a dio trase se vozi i kroz šumu.

PAINTBALL CENTER JUNGLE SARAJEVO

Ukoliko želite da svom tinejdžeru organizujete pravu adrenalinsku rođendansku zabavu preporučujemo vam Paintball center Jungle Sarajevo. Nude vam ugodnu atmosferu, zabavu i rekreaciju.

KONJIČKO REKREATIVNI CENTAR PEGASOS

Konjičko rekreativni centar Pegasos je mjesto u kojem će uživati svi ljubitelji prirode, konja i jahanja. Ukoliko su vaš tinejdžer i njegovi prijatelji vole baš ovu vrstu aktivnosti, onda je to idealna prilika da upravo na ovom mjestu proslavite rođendan.

ONLINE KARAOKE PARTY

Ko kaže da vam prijatelji ne mogu otpjevati rođendansku pjesmicu samo zato što nisu fizički s vama u sobi. Zahvaljujući Zoomu, Karaoke Partyu, Skrillu i Sing Snapu čitavu večer možete provesti pjevajući duet s najboljom prijateljicom, ili pak s čitavim društvom.

(Kidsinfo.ba) 

Prethodna priča

Žene se zbog korone sve rjeđe odlučuju na rađanje

Naredna priča

Video: Bh. destinacija po mjeri Slađane Ikić

Najnovije iz Rođendani

-->