fbpx

Kristen Bell: Moja kći ima pet i po godina, a još nosi pelene

Glumica Kristen Bell (39) otkrila je da njena kći Delta i dalje nosi pelene iako ima pet godina. To je istaknula u epizodi serije ‘Momsplaining’ ove srijede, a dodala je i kako je jednostavno odviknula stariju kćer Lincoln (7) od pelene, ali s mlađom nikako ne ide. 

– Moja starija je imala 21 mjesec kad smo joj sugerirali da koristi toalet i nikad više nakon toga nije nosila pelene – kaže. Pojasnila je i da je tada ležala u krevetu i sa suprugom se šalila oko toga zašto se svi uzbuđuju oko toga kako naučili dijete da ne koristi više pelenu, samo mu treba reći da ode u WC.

S Daxom Shepardom (45) ima dvije kćeri. 

– Moja mlađa ima pet i pol godina i još uvijek je u pelenama. Svako dijete je drukčije – pojasnila je. 

Kristen vjerojatno nije ni očekivala da će ta njena ispovijest izazvati tako snažne reakcije i kritike gledatelja i njenih pratitelja. Bila je prisiljena ‘braniti’ svoje dijete zbog toga što je još u pelenama. 

– Kći ne nosi pelene tokom dana, samo noću jer joj mjehur nije ‘jak’ pa joj pobjegne. Ne može još 10 sati izdržati – rekla je. 

Glumici se javilo i puno majki koje su joj poslale poruke podrške i ispričale da se slažu s njom i da se mogu u potpunosti poistovjetiti. Kristen je bilo smiješno kad je vidjela koliko je ljude zanimala ova tema. 

– Interesantno mi je bilo vidjeti kako se ljudi zanimaju za ovo i komentiraju nešto što je ‘problem’ u mojoj porodici – zaključila je. 

(24sata.hr, kidsinfo.ba, foto: PIXELL)

 

 

Prethodna priča

Poznate ličnosti otkrile najvrijednije lekcije koje su ih naučile majke

Naredna priča

RTRS: Školski čas za 25. maj od prvog do šestog razreda

Najnovije iz Samo za Mamu

-->