fbpx

Zdravko Čolić: Za kćerke sam slavan tek kada im drugarice traže karte za koncert

Poznato je da pjevač Zdravko Čolić ima dvije kćerke, 18-godišnju Unu i 13-godišnju Laru, ali i to da u javnosti jako rijetko govori o njima. No, ovaj put je napravio izuzetak, te je za srbijanske medije govorio o tome je li strog otac. 

Svako vrijeme ima svoje vrijednosti. Jako je teško danas upravljati djecom, sve je teže… Ja ne mogu biti strog, jednostavno, prema ženskoj djeci pogotovo ne mogu imati tu oštrinu. Tvoja su djeca pa si onda popustljiv. Žena mi zamjera što nemam oštar stav kao ona. Prirodno, kako rastemo, kako one rastu tako će se i stvari mijenjati – rekao je Zdravko za emisiju “Ekskluzivno” i dodao da njegove kćerke nisu opterećene time što im je otac zvijezda, te da toga postaju svjesne tek kada im drugarice traže kartu za njegov koncert. 

Naime, on je otkrio i koji su mu najveći strahovi kada je odgoj kćerki u pitanju. 

Iz kuće izlaze vaspitanje, obrazovanje i disciplina, ali ne možete ih držati pod staklenim zvonom. Strepnja postoji gdje god da smo, međutim, sve je u Božjim rukama. Njihova je i “sadaka i nafaka”, što bi rekli Bosanci, odnosno bit će onako kakva im je sudbina. Držim se toga da, ako je neko rođen pod sretnom zvijezdom, mimoiće ga loše, a ako nije, nešto će ga strefiti. Na to se malo oslanjamo kao roditeljim, mada, naravno, ne bi trebalo sve prepuštati sudbini. Čovjek mora da se bori i da se trudi – rekao je Čola. 

(Hellomagazin.rs/Kidsinfo.ba) 

Prethodna priča

U izolaciji 44 učenika i tri profesora sarajevske Druge gimnazije

Naredna priča

dm drogerie markt BiH: Dizolve deterdžent za veš prijatelj je okoliša

Najnovije iz Samo za Tatu

-->