fbpx

Nataša Bekvalac: Drugi rođendan kćerke Katje

Poznata pjevačica Nataša Bekvalac prošle je sedmice proslavila drugi rođendan kćerke Katje, a tema zabave bila je životinjsko carstvo. Nataša je za Story.rs otkrila po čemu će pamtiti ovu žurku.  

Po ljubavi naravno, ali i divnoj energiji i željama koje smo dobili od zvanica. Također, duboko u memoriji ostat će mi Katjina euforija. Uvijek se s velikom radošću odnosim prema rođendanima svojih kćerki, a budući da je Hana tinejdžerka i da sve manje mogu da se miješam u njene izbore, odlučila sam da Katji napravim bajkovitu proslavu. Bilo je puno djece, mojih prijatelja i bliskih ljudi i mogu da kažem da smo i mi veliki podjednako uživali – rekla je Nataša za ovaj medij.

 

Nataša je Katji rođendan čestitala emotivnom porukom na društvenim mrežama. 

Sjećam se kada su doktori rekli neće biti dobro… Nas dvije smo znale da će biti… Sjećam se da su rekli dan kada ćeš se roditi… Znala sam da će biti onako kako ti budeš željela… Od trenutka kada si se rodila pa i prije, kroz tebe upoznajem sebe, učiš me da pravila ne postoje i da je jedino koje za nas važi LJUBAV – napisala je ona tom prilikom. 

Podsjećamo, Nataša uz Katju ima i stariju kćerku Hanu koju je dobila u braku s bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. 

83892865-651707498731076-3082214434539856923-n

(Story.rs/Kidsinfo.ba) 

 
Prethodna priča

Zabranjeni treninzi djece do 15 godina u RS-u

Naredna priča

U izolaciji 44 učenika i tri profesora sarajevske Druge gimnazije

Najnovije iz Samo za Mamu

-->