fbpx
/

NAKON DESETERO DJECE Musk razmišlja da je dosta

Prioritet mi je biti dobar otac i razmišljat ću o još djece sve dok budem mogao ispunjavati tu ulogu

Izvršni direktor Tesle Elon Musk ima desetero djece i kaže da postoji samo jedan faktor koji bi ga mogao spriječiti da nastavi širiti obitelj.

“Iako se neki šale da bih mogao imati 500 djece, ta ideja mi je pomalo čudna. Prioritet mi je biti dobar otac i razmišljat ću o još djece sve dok budem mogao ispunjavati tu ulogu”, rekao je.

Ipak, Musk ne očekuje da će ponovo postati tata u skoroj budućnosti. Također, odbacio je glasine o kupnji klinike za neplodnost kako bi podržao svoje ambicije vezane za rast stanovništva.

Dobio je desetero djece s tri žene

U 20 godina Musk je dobio desetero djece s tri različite žene. Njegovo prvo dijete rođeno je 2002. godine.

Dobio ga je tokom prvog braka s kanadskom spisateljicom Justine Wilson, s kojom ima šestero djece. Vjenčali su se 2000., ali su se razveli 2008.

Nakon razvoda se dva puta ženio i razvodio od glumice Talule Riley, ali nisu imali zajedničke djece. Njihov prvi brak trajao je d 2010. do 2012., a drugi od 2013. do 2016. godine.

Dvije godine kasnije započeo je vezu s kantautoricom Grimes, a prvo zajedničko dijete dobili su 2020. Prekinuli su u rujnu 2021. pa se nakratko pomirili i u prosincu 2021. dobili još jedno dijete, pomoću surogat-majke. U novembru 2021. Musk je dobio blizance sa Shivon Zilis.

Ove je godine otkrio da ne planira djeci davati dionice svojih kompanija ako nisu zainteresirani ili sposobni upravljati njegovim carstvom jer smatra da bi to bila pogreška.

Prethodna priča

ISTANBUL: Una i Dani Džeko bodre tatu Edina u utakmici života

Naredna priča

NE PRETJERUJ Iritantne navike novopečenih mama

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->