fbpx

Kraljevski tretman: Kylie Jenner zaposlila dadilje, tjelohranitelje, vozače, masažere i stiliste za nedavno rođenog sina

Kylie Jenner, najbogatija članica poznate Kardashian-Jenner porodice, nedavno je na svijet donijela svoje drugo dijete, sina kojem su dali ime Wolf Webster.

Kako pišu američki mediji, Wolf će, kao i njegova sestra Stormi, imati tim ljudi koji brinu o njemu, a koji, između ostalog, uključuje četiri dadilje čiji angažman košta skoro 250.000 eura godišnje. Zaposlenici koji brinu o djeci Kylie Jenner biraju se na audicijama, a nakon angažmana moraju potpisati ugovor o povjerljivosti. Osim dadilja, Wolf će u svom timu imati i tjelohranitelje, vozače, masažere, medicinske sestre i stiliste.

Iako je izuzetno brižna majka, ona je takođe zaposlena žena s karijerom koja gradi carstvo, pa kad radi želi znati da se o njenoj djeci brine najbolji tim i njihova sigurnost joj je prioritet – kaže izvor blizak porodici.

Iako Wolf nema ni mjesec dana, njegov ormar već je opremljen brendovima poput Fendi, Stella McCartney, Moncler i Burberry, a Kylie je zaposlila stilistu koji će brinuti da njen sin uvijek nosi najbolje brendove i za to ga plaća skoro 100.000 eura godišnje. Wolf, navodno, ima i dječji vrtić po mjeri, koji zauzima cijelo krilo mamine vile i uključuje luksuzni spa centar za bebe, senzornu sobu i igraonicu.

(24sata.hr, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Gwyneth Paltrow otvorila vrata porodičnog doma: Fokus na minimalizmu

Naredna priča

Raste vam stomak, a niste trudni? Ginekolog Amin Đulabić objašnjava ovu pojavu

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->