fbpx

Kraljevski tretman: Kylie Jenner zaposlila dadilje, tjelohranitelje, vozače, masažere i stiliste za nedavno rođenog sina

Kylie Jenner, najbogatija članica poznate Kardashian-Jenner porodice, nedavno je na svijet donijela svoje drugo dijete, sina kojem su dali ime Wolf Webster.

Kako pišu američki mediji, Wolf će, kao i njegova sestra Stormi, imati tim ljudi koji brinu o njemu, a koji, između ostalog, uključuje četiri dadilje čiji angažman košta skoro 250.000 eura godišnje. Zaposlenici koji brinu o djeci Kylie Jenner biraju se na audicijama, a nakon angažmana moraju potpisati ugovor o povjerljivosti. Osim dadilja, Wolf će u svom timu imati i tjelohranitelje, vozače, masažere, medicinske sestre i stiliste.

Iako je izuzetno brižna majka, ona je takođe zaposlena žena s karijerom koja gradi carstvo, pa kad radi želi znati da se o njenoj djeci brine najbolji tim i njihova sigurnost joj je prioritet – kaže izvor blizak porodici.

Iako Wolf nema ni mjesec dana, njegov ormar već je opremljen brendovima poput Fendi, Stella McCartney, Moncler i Burberry, a Kylie je zaposlila stilistu koji će brinuti da njen sin uvijek nosi najbolje brendove i za to ga plaća skoro 100.000 eura godišnje. Wolf, navodno, ima i dječji vrtić po mjeri, koji zauzima cijelo krilo mamine vile i uključuje luksuzni spa centar za bebe, senzornu sobu i igraonicu.

(24sata.hr, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Gwyneth Paltrow otvorila vrata porodičnog doma: Fokus na minimalizmu

Naredna priča

Raste vam stomak, a niste trudni? Ginekolog Amin Đulabić objašnjava ovu pojavu

Najnovije iz Celebrity roditelji

Camila Coelho rodila sina

Camila Coelho, jedna od najpoznatijih svjetskih influenserica, rodila je sina. Kako je to svojstveno pripadnicima njenog

-->