fbpx

Glumica Kalina Kovačević o samohranom roditeljstvu: Nije mi jasno zašto bih trebala da imam supruga

Poznata srbijanska glumica Kalina Kovačević je prilikom gostovanja u emisiji “Šok Tok” govorila o predrasudama s kojima se suočila zbog rođenja kćerke van bračne zajednice.

To je nevjerovatno. Kada u Srbiji rodite vanbračno dijete, odmah vas etiketiraju da morate da se udate. Ne vidim razlog zašto mi koji nismo vjenčani, a imamo djecu, moramo da budemo udati. Ja nisam udata. Ja sam iz prvog, jednog jedinog braka koji sam imala rodila Mionu, a iz druge vanbračne zajednice sam rodila Aniku. Sama živim sa svoje dvoje djece i uopšte mi nije jasno zašto bih morala da budem udata i da imam supruga. Ne, nemam i mnogo sam srećna sa svoje dvije kćerkice – rekla je ona.

No, istakla je i to da je takvo mišljenje ne dotiče.

Žao mi je što živimo u podneblju gdje je žena koja je razvedena raspuštenica, a muškarac koji je razveden je slobodan strijelac. Žao mi je što živimo u podneblju gdje, ako rodite vanbračno dijete, vas odmah udaju, jer ne dao Bog da budete neudate, a da rađate dijete. Na sreću moju i na sreću moje djece, ja se ne bavim niti me interesuju priče koje se pričaju po gradu nego svojim primjerom pokazujem svojoj djeci šta treba da se trpi, šta ne treba da se trpi i kako treba da se živi i kako treba da se gleda u svoju kuću i u svoju porodicu – rekla je.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Na koga dijete liči? Jednostavno rješenje nedoumice koja muči većinu roditelja

Naredna priča

Interijer: Zavirite u novi porodični dom Jelene Jugović Tuncel

Najnovije iz Samohrani roditelji

-->