fbpx

Poznata košarkašica povodom sinovog rođendana: Hvala ti što si mi pružio zadovoljstvo da ti budem i majka i otac

Sin poznate košarkašice Milice Dabović, Stefan, jučer je proslavio treći rođendan, a ona se tim povodom oglasila s emotivnom čestitkom.

Sine, sve ono što ti ja želim ne može stati u nekoliko rečenica, ali pokušaću biti kratka i jasna. Hvala ti za tri naljepše godine mog života, hvala ti na sreći, ljubavi i osmijehu, hvala ti na milion zagrljaja i na tvojim riječima: “Mama volim te”. Hvala ti što me čvrsto držiš za ruku pred spavanje, jer ja ne bih znala kako bez nje. Hvala ti na snazi koju sam dobila zbog tebe. Hvala ti što si mi pružio to zadovoljstvo da ti budem i majka i otac. Nikada te neću razočarati. Hvala ti što sam baš tebi život podarila i čuvaću ga svojim – napisala je.

Podsjećamo, Milica je samohrana majka i o tome često govori u javnosti.

To što je neko samohrana majka, sada i u ovoj situaciji, iz ove perspektive nazivam herojem! Niti jedna od nas nije nikada sanjala da će sama biti u trudnoći ili sama odgajati dijete… Mislim da se ne sanjaju takvi snovi! I vjerujem da se slažete sa mnom!? Uvijek maštaš da ćeš naći nekoga za cijeli život, da vas mazi, čuva, poštuje, hrabri ljubi i voli!!!! Iskreno ne volim ni taj naziv “samohrana majka” više volim carica, legenda, heroj, lavica… Zar nije ljepše nazivati neku djevojku, ženu tako nego govoriti jao jadna sama je sa djetetom!?? Da, teško je preteško je, znam da ima dana kada plačeš i ne znaš šta ćeš od sebe, znam za noći i noći neprespavane pa onda nemaš snage ni za sebe, a praviš se da ti nije ništa i ne skidaš osmijeh sa lica jer ti si majka heroj i zašto bi tvoje dijete uopšte znalo kako ti je … ali i to će proći, bilo je i težih stvari, težih dana… – napisala je, između ostalog, ona jednom prilikom.

(Glossy.espreso.rs, Kidsinfo.ba)


Prethodna priča

Ognjen Amidžić o odgoju sina: Da li je danas pametno vaspitati dijete da bude skromno?

Naredna priča

Pustili učenike iz škole zbog temperature od -48 stepeni, a oni otišli da se igraju

Najnovije iz Samohrani roditelji

-->