fbpx

Kidsinfo.ba prijatelj porodice!

Kidsinfo.ba već tri godine redovnim izvještavanjem informiše roditelje o svim bitnim temama za razvoj i odgoj njihove djece, te uspješno roditeljstvo  uz konkretne savjete stručnjaka iz različitih oblasti. Naš cilj je biti podrška roditeljima u kreiranju zdrave i sretne porodice!

Zahvaljujući odličnoj suradnji s ljekarima, kozmetičarima, nutricionistima, psiholozima i mnogim drugim relevenatnim stručnjacima za zdravlje djece i roditelja kroz naše tekstove ukazujemo na zdravstvene probleme, moguća rješenja i važnost prevencije. Pregledom naših rubrika čitatelji dobijaju informacije od trudnoće, pa sve do rođenja djeteta, a potom i njegovog odrastanja, polaska u školu i tinejdžerskih dana…

Tijekom godina rada razvili smo kontakte s poznatim mama i tatama iz različitih profesija, koji su uvijek radi podlijeti svoja iskustva kada je u pitanju odgoj djece, a koja mogu biti primjenjiva i za drugu djecu, ovisno o načinu funkcioniranja djeteta, jer djeca se razlikuju. Osim savjeta za djecu, poznati roditelji dijele svoje dileme i savjete, kako sačuvati sebe, a ostati i dalje dobar roditelj, kako prevazići mentalne poteškoće, posvetiti se svom tijelu, mužu, supruzi ili nekom drugom članu obitelji.

Za one koji su ljubitelji zabave, često donosimo tekstove kako se mogu zabaviti kući, ali i vani. Također, koja su to mjesta koja obavezno trebaju posjetiti, ako žele uživati u prirodi, napuniti energiju, pogotovo u ovim proljetnim i ljetnim danima kada smo svi željni sunca.

Osim www.kidsinfo.ba, gdje možete naći pregršt informacija, svaka tri mjeseca izlazi naš magazin, koje kroz teme iz različitih uglova odgovaraju na probleme i dileme roditelja. Jedna od najpoznatijih porodica koja je bila na našoj naslovnici su bh. fudbaler Edin Džeko sa suprugom i djecom, međutim tu su i porodica Kurt, Kokotović, Muratović, Kundurović-Zečević i drugi…

Na našim društvenim mrežama često nagrađujemo roditelje zahvaljujući brojnim partnerima koji su prepoznali važnost postojanja jednog ovakvog portala u Bosni i Hercegovini, i koji su uvijek spremni da svojim proizvodima nagrade naše čitatelje. Ono što nas posebno raduje jeste da sarađujemo sa ljudima iz doista velikih bosanskohercegovačkih kompanija, ali i onim koji su tek pokrenui biznise. Veliko nam je zadovoljstvo biti podrška u smjeru i njihove medijske vidljivosti.

Bitno je za napomenuti da je Kidsinfo.ba trenutno jedini portal u Bosni i Hercegovini koji je isključivo usmjeren ka roditeljima. Ponosni smo što su naši sadržaji profesionalni, i što je velika većina tema urađena sa stručnjacima, jer naš cilj jeste ponuditi informacije, koje će biti tačne i provjerene, i doista koje će pomoći roditeljima.

Bliži nam se Svjetski dan porodice. S obzirom na činjenicu, koliko kroz naše izvještavanje radimo na tome da vam budemo podrška u kreiranju sretne i uspješne porodice, nama je ovaj dan podjedanko važan kao i vama! Tim povodom odlučili smo se pokrenuti kampanju #KidsinfoPrijateljPorodice, kojom želimo ukazati na značaj porodice kao zajednice u kojoj odrastaju djeca, koja imaju pravo na sretno djetinjstvo!

Našu kampanju možete pratiti na društvenim mrežama Facebook (označiti) i Instagram (označiti). Podržite našu kampanju tako što ćete dijelite naše sadržaje i zajedno proslavimo 15.5. Svjetski dan porodice! 

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Milica Miletić Jašarević za Kidsinfo o pripremi psa za dolazak bebe: Ljubimac je dio porodice i ravnopravan član s djecom

Naredna priča

Kako se zaštiti od alergijskih reakcija na polen, kućnu prašinu i grinje?!

Najnovije iz VIJESTI

-->