" />

Ljubavna šoping groznica u Importanne centru

U periodu od 01 do 28.02.2021. godine pozivamo Vas na Ljubavnu šoping groznicu u Importanne centru.

Očekuju Vas Kids Fashion days 28.02.2021. godine gdje ćete imati priliku pogledati modne revije naših brandova, a koje će raditi mali i veliki modeli Agencije Nova Mas koju vodi gospođa Alma Musilović. Posjetite nas na KIDS SOCCER DAYS 27.02.2021 godine gdje ćete imati priliku da pogledate najbolje utakmice naših i vaših mališana kao i da prijavite vaše dijete za takmičenje na Facebook stranici https://www.facebook.com/Kidssoccerdayssarajevo.

U periodu od 08 do 12.02.2021 godine posjetite sajam „Bosanskih proizvoda“ koji organizira firma ANT d.o.o., a spremit će mnogo ljubavi za vas.  Za vrijeme ljubavne šoping groznice u Importanne centru očekuje vas i izložba nekoliko novih modela automobila SEAT i WOLKSWAGEN kompanije Porsche BH d.o.o.

Ovaj put pored posebnih ponuda i popusta u Importanne centru imat ćete priliku da svoju kupovinu u KONZUM BIH obavljate sa više zadovoljstva jer vas čeka velika nagradna igra Konzuma u period od 15.Februara 2021 godine, a u međuvremenu ne zaboravite da Vas vole, da volite i da ste voljeni. Priliku da obradujete vama voljene osobe imat ćete tokom cijelog  mjeseca februara iako su uslovi šoping kupovine ograničeni za sve posjetitelje će biti obezbjeđena kontrolisana kupovina sa mnogo dobrih ponuda kao i svih uslova zaštite za vrijeme panedmije.

Za početak mjeseca ljubavi pozivamo Vas da posjetite preuređeni i još ljepši Cosmetic Market u suterenu Importanne centra. Posebna VALENTINOVO kolekcija čeka Vas u CARPISA Sarajevo i CARPISA GO prodavnicama kao i popusti do nevjerovatnih 50%. Vaše mališane, koje neizmjerno volite, čeka LJUBAVNA RADIONICA za tate i mame u dječijoj igraonici PIN PON KIDS na -1/Suteren. Neizostavni CESARS Importanne će Vas čekati sa nevjerovatnim popustima kao i sa posebnim poklon paketima za vaše voljene muškarce a PENTI BIH će pripremit sve ono što vašim ljepšim polovinama treba, stoga najveća doza ljubavi I poklona iz ljubavi neka bude tu!

Vaša i naša INOMA parfumerija će Vas svakog dana obradovati sa nečim posebnim kao i mnogobrojnim novitetima. Da bi mame i tate uvijek ljubav dijelile i uljepšale svoje dane Ljubavne šoping groznice pobrinuti će tim profesionalaca Frizerskih salona KS!   Da bi vaša kosa uvijek bila njegovana i lijepa ne zaboravite da FRIZERLAND-a na 270 m2 ima nevjerovatan asortiman proizvoda za profesionalne frizere kao i za svakog ko ih posjeti… stoga uživajte u kupovini kod njih, otkrijte čarolije mnogih svjetskih brandova koje Frizerland zastupa.

Brendovi Blukids Sarajevo, Tiffany – uvijek ispred, Penti BIH i Lindex Bosna i Hercegovina su spremili veoma bogate i atratktivne ponude pa ćete tu moći pronaći mnogo ljubavne šoping groznice za Vas i vaše najmilije.  

Sve poslovne dame će moći pronaći do sada najbolju i najveću ponudu jakni, kaputa, poslovne odjeće i veliki izbor kapa i šalova za ljubitelje urbanog stila u prodavnici La Donna & Alex. Max & Gerry Weber a neprikosnovena ULLA POPKEN prodavnica pobrinut će se da tokom ljubavne šoping groznice pronađete sve što vam treba za idealan poklon za moderne punije dame kao i brojeve 42 +.

5TH AVENUE će se pobrinuti da kod njih pronađete najbolje zimske jakne sa prirodnim krznom branda Flo&Clo kao i popsute do 70% na farmerice a vaš INN SPORT će Vas obradovati sa veoma velikim popustima na pojedine artikle sportske obuće! Multibrand concept store COCHE BOX na +1/Mezanin Vas čeka sa nevjerovatnih 70 % popusta dok Vam butik MARGO nudi posebnu ponudu stilskih i dizajnerskih komada odjeće. Sve to ne bi bilo tako šavršeno da još ne morate pogledati mnogo ljubavnih ponuda u WATCH LINE-a, kao i da u UNIPAN d.o.o parketima ne potražite trenutne akcije parketa koji su idealni za uređenje vašeg doma.

KARE namještaj će Vas svakog dana obradovati sa svojom fenomenalnom ponudom.  VICKO BIH će se pobrinuti da svaki kutakt vašeg doma bude upotpunjen proizvodima koji Vam trebaju. Svakako u TOPSHOP prodavnici ne propustite savršene ponude DORMEO & DELIMANO proizvoda a u JUICE&SMOOTHIES baru potražite ljubavni napitak za savršen užitak.

U MUSCLE FREAK prodavnici pronađite mnogobrojne suplemente za zdrav i efikasan trening. APOTEKE SARAJEVO sa raznovrsnom ponudom lijekova I farmaceutskih proizvoda, dok prodavnica Alp Outdoor Shop-a će Vam ovog mjeseca obezbjediti najbolju ponudu sportsko-alpinističke opreme! UNIVERZALO.com I UNI-EXPERT će se pobrinuti da kod njih pronađete najpovoljniju ponudu telefona i IT opreme koja vam je neophodna za svakodnevnu ljubavnu komunikaciju.

Sve za ljepotu žene pružit će Vam brandovi kozmetičkog studija SELAWY, dok će SOLARIJ SUNLIGHT svakog dana omogučiti da bezbrižno i sigurno dođete do željene boje i tena.

Najbogatija ponuda naših ugostitelja kao što su: MILKAMAN HOUSE, MARCAFFE, NEWS BAR, SULTAN¨S BAR I Caffe Ambient-a svakog dana čeka na Vas! Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 čeka vas novootvorena Autopraonica koja svake Subote ima promotivnu cijenu za pranje putničkog automobila 9,00 KM, stoga iskoristite je kao i novo radno vrijeme Nedjeljom od 10:00 do 16:30 h!

Još jednom, dobro nam došli na Ljubavnu šoping groznicu u Importanne centru!
Jer volite, jer ste voljeni, jer vas vole!
Vaš Improtanne centar – Centar modernog življenja

Prethodna priča

Henrietta H. Fore, izvršna direktorica UNICEF-a poslala snažnu poruku vlastima širom svijeta: COVID-19 je utjecao na gotovo svaki aspekt dječjeg života

Naredna priča

Milena Blagojević o roditeljstvu i gubitku kćerke za Kidsinfo: Ne znamo zašto se to desilo, ali pamtićemo je zauvijek

Najnovije iz VIJESTI

-->