fbpx

Ponosni na uspjeh ispraćamo 2020. godinu: Ovo su najčitaniji Kidsinfo tekstovi

Nije tajna da je 2020. godina sa sobom donijela brojne izazove, te da je pandemija korona virusa u potpunosti promijenila svakodnevicu koju smo prije nje poznavali.

No, upravo u 2020. godini smo naučili da se možemo prilagoditi bilo kojoj situaciji, te smo na potpuno drugačiji način pristupili pitanjima poput zdravlja nas i članova naše porodice, te pitanju organizacije porodičnog života i online nastave, kao i mnogim drugim izazovima.

Ekipa Kidsinfo portala je nastojala da vam u procesu tih promjena pomogne tako što smo, između ostalog, razgovarali sa stručnjacima iz različitih oblasti, te donosili njihove savjete, dok su nam poznati roditelji otkrivali kako su se oni snašl s izazovima s kojima su se suočili. Nismo zaboravili ni na aspekt zabave, kao ni na one informacije čija je namjena bila da olakšaju vašu roditeljsku svakodnevicu.

Da smo u namjeri da vam pomognemo uspjeli, pokazali ste nam tako što ste vjerno čitali naše članke, a u nastavku vam donosimo spisak onih koji su u najvećoj mjeri privukli vašu roditeljsku pažnju.

1. Kidsinfo magazin

Sadržaj koji je ponio titulu najčitanijeg na našem portalu svakako je online izdanje Kidsinfo magazina. Vašu pažnju je posebno privukao posljednji broj čiju naslovnicu krase članovi porodice Džeko.

2. Domovi poznatih

U prethodnoj godini ste uživali i u čitanju tekstova u kojima smo pokazali kako to izgledaju domovi pojedinih poznatih osoba.

3. Riječ stručnjaka

Rado ste čitali i tekstove u kojima su nam sagovornici bili stručnjaci iz različitih oblasti, prije svega doktori i doktorice koji su davali korisne savjete u jeku pandemije.

4. Fokus na poznatima

Razgovori s poznatim roditeljima, glumcima, blogerima…. bili su vam posebno interesantni.

5. Izazovi u oblasti obrazovanja

Upravo se obrazovni sistem suočio s, može se slobodno reći, najvećim promjenama u prethodnoj godini. Prelazak na online nastavu, te nedoumica da li su djeca sigurna ukoliko krenu u školu, pitanja su koja su mučila brojne roditelje. Upravo zbog toga smo ponosni što smo vam upravo mi donosili odgovore na većinu njih.

U nadi da ćemo i u narednoj, 2021. godini uspješno ispuniti sva vaša očekivanja, želimo vam sretnu Novu godinu. Neka bude ispunjena zdravljem, srećom i ljubavlju.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Šejla Muranović za Kidsinfo: Svako dijete treba da ima ljubav i poštovanje svojih najbližih, te toplinu doma

Naredna priča

Ovako su poznati dočekali 2021. godinu

Najnovije iz VIJESTI

-->