fbpx

Supruga poznatog fudbalera nakon teškog porođaja: To što mogu stajati na nogama trenutno je ostvarenje snova

Supruga poznatog fudbalera Rija Ferdinanda, Kate, je prije nekoliko dana rodila sina Creeja, a na društvenim mrežama je otkrila da je porođaj bio izuzetno mukotrpan.

Jedanaesti dan. Opsjednuti smo našim malim anđelom. Buljim u njega satima, a posmatrati njega i djecu potpuno je ispunjenje naših snova. Željela sam ovo podijeliti s vama, ovo sam ja. Dopustite da dodam da je ovo puno bolja verzija od onoga od prije deset dana. Nakon hitnog carskog reza i traumatičnog porođaja, potpuno sam iscrpljena – napisala je ona ispod fotografije kojom je pokazala kako izgleda njeno tijelo.

Naime, ona nije krila da trenutno prolazi kroz prilično težak period.

Preplavila me sreća, ali i emocije tuge, te suze. Osjećam se krivom što ne mogu činiti sve što bih trebala za Creeja, Rija i djecu. Nisam bila sposobna da u svakom momentu nahranim ili presvučem Creeja i osjećam se jako krivom. No, to što mogu stajati na nogama i držati svoju bebu trenutno je ostvarenje sna. Kada ne možemo raditi ono što inače radimo, onda nam i ovako male stvari postanu jako važne. Osjećam se sretnom što imam sjajnog supruga i djecu koja mi pomažu oko svega – napisala je ona.

Podsjećamo, ovo je njihovo prvo zajedničko dijete.

(Gloria.hr, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Slađana Ikić: Ishrana bebe nakon osmog mjeseca

Naredna priča

Meryem Uzerli pokazala kako izgleda u devetom mjesecu trudnoće

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->