fbpx

Naida Kundurović: Vrijednosti za koje se nadam da ću prenijeti na kćerku

Poznata voditeljica Naida Kundurović na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj su njeni roditelji, te kćerka Aja, a ispod je napisala emotivnu poruku. 

Živite tako da, kada vaša djeca pomisle na pravdu, humanost i integritet oni pomisle na vas. Sretna sam jer imam dva takva uzora u životu, a nadam se da ću prenijeti sve te vrijednosti dalje na Aju. Slika je nastala u trenutku kada je Aja cuclala dedinu ruku. Kakav veličanstveni izraz emocija, sve se vidi na licu – napisala je ona.

Podsjećamo, Naida na svom Instagramu često govori o majčinstvu, a nedavno je na simpatičan način objasnila kako je to biti mama.

– Kako je to biti mama, pitaju me drugarice? Ja se nasmijem i pošaljem sliku. Samo jedna od milion situacija kada radiš nevjerovatne stvari u jednoj sekundi: praviš ručak (danas na meniju gulaš s krompirom, ko želi recept za njami i relativno brzo jelo neka piše u komentarima), dojiš gladno sisavče, usput puštaš neku finu muziku u pozadini i trudiš se da cijela kuhinja ne ode u pm (excuse my language). Srećom pa postoje divne nosiljke koje omogućavaju da se redovite obaveze ispunjavaju, a da majmunče, ovaj… sisavče bude sito i zadovoljno. A najljepši dio je kao u plemenskoj filozofiji odgoja: koža uz kožu i srce uz srce. Beba zaspala – napisala je, između ostalog, ona.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Samo za mame: Aida Cvijetić kao modna inspiracija

Naredna priča

Jasminka Smajić-Hamzić za Kidsinfo: Djeca nam svakodnevno daju razloge da budemo ponosni

Najnovije iz Celebrity roditelji

Camila Coelho rodila sina

Camila Coelho, jedna od najpoznatijih svjetskih influenserica, rodila je sina. Kako je to svojstveno pripadnicima njenog

-->