fbpx

Naida Kundurović: Vrijednosti za koje se nadam da ću prenijeti na kćerku

Poznata voditeljica Naida Kundurović na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj su njeni roditelji, te kćerka Aja, a ispod je napisala emotivnu poruku. 

Živite tako da, kada vaša djeca pomisle na pravdu, humanost i integritet oni pomisle na vas. Sretna sam jer imam dva takva uzora u životu, a nadam se da ću prenijeti sve te vrijednosti dalje na Aju. Slika je nastala u trenutku kada je Aja cuclala dedinu ruku. Kakav veličanstveni izraz emocija, sve se vidi na licu – napisala je ona.

Podsjećamo, Naida na svom Instagramu često govori o majčinstvu, a nedavno je na simpatičan način objasnila kako je to biti mama.

– Kako je to biti mama, pitaju me drugarice? Ja se nasmijem i pošaljem sliku. Samo jedna od milion situacija kada radiš nevjerovatne stvari u jednoj sekundi: praviš ručak (danas na meniju gulaš s krompirom, ko želi recept za njami i relativno brzo jelo neka piše u komentarima), dojiš gladno sisavče, usput puštaš neku finu muziku u pozadini i trudiš se da cijela kuhinja ne ode u pm (excuse my language). Srećom pa postoje divne nosiljke koje omogućavaju da se redovite obaveze ispunjavaju, a da majmunče, ovaj… sisavče bude sito i zadovoljno. A najljepši dio je kao u plemenskoj filozofiji odgoja: koža uz kožu i srce uz srce. Beba zaspala – napisala je, između ostalog, ona.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Samo za mame: Aida Cvijetić kao modna inspiracija

Naredna priča

Jasminka Smajić-Hamzić za Kidsinfo: Djeca nam svakodnevno daju razloge da budemo ponosni

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->