fbpx

Kidsinfo.ba preporučuje: Proslavite rođendan osnovca uz poštovanje fizičke distance

Pandemija korona virusa stavila je pred nas brojne izazove. Jedan od njih je poštovanje fizičke distance. To je svakako preporuka koja je, između ostalog, otežala proslavu rođendana

No, to svakako ne znači da morate u potpunosti “zaboraviti” na proslave. Donosimo vam nekoliko prijedloga kako možete proslaviti rođendan svog osnovca, a pri tom držati fizičku distancu. 

PROACADEMIA

Ukoliko želite da proslavite rođendan svog djeteta na drugačiji i vrlo zanimljiv način Proacademia je pravi izbor za vas obzirom na to da organizuju proslavu sportskog rođendana. Riječ je o zabavi koja se održava u sportskoj sali, a u ljetnom periodu na vanjskom sportskom terenu, a slavljenik ili slavljenica i gosti su učesnici raznih takmičenja koje osmišlja Proacademia rođendanski tim. Roditelji čine publiku koja navijanjem doprinosi sportskoj atmosferi.

SKI CENTAR RAVNA PLANINA

Ski centar Ravna Planina idealan je izbor ukoliko vaš školarac želi da rođendan proslavi u adrenalinskom parku i prirodnom okruženju. Osim u vožnji gondolom koja se redovno dezinfikuje i šetnji kroz šumu, djeca mogu uživati i u pikniku na samom vrhu planine, dok roditelji piju kafu u blizini vještačkog jezera. Ukoliko to epidemiološka situacija dozvoli, svakako nemojte zaboraviti ni na kupanje u jezeru.

SARAJEVSKA IZLETIŠTA

Obilazak popularnih sarajevskih izletišta  idealan je način da školarci proslave rođendan. Preporučujemo vam da posjetite vodopad Skakavac, Biambare ili Vrelo Bosne, a osim u druženju, djeca će uživati i u prirodnim ljepotama ovih područja. Nemojte zaboraviti da ponesete dekice i grickalice, kako bi gosti mogli da odmore.

ONLINE ROĐENDAN

Rođendansko druženje u vidu zajedničkog igranja omiljene igre sigurno će oduševiti mališane. Preporučujemo vam da zajedno s djetetom izaberete igru koja je trenutno popularna, a koja pruža mogućnost dopisivanja i komunikacije, te da pozovete ostale učesnike i organizujete pravu online žurku.

(Kidsinfo.ba) 

Prethodna priča

Napravite sladoled od šumskog voća za samo pet minuta

Naredna priča

Prijave u toku: Umjetnička galerija Bosne i Hercegovine organizuje Online alternativnu učionicu

Najnovije iz Rođendani

-->