fbpx

Ana Ivanović: Nisam mogla da zamislim bolji uzor za naša dva dječaka

Terniserka Ana Ivanović je u svijetu sporta mnoge očarala prirodnom ljepotom, damskim držanjem, ljupkošću i odmjerenošću. Zbog svega navedenog mnogim djevojkama je postala uzor, a brojnim muškarcima tiha patnja. Ana je pokazala da samo oni koji hrabro koračaju kroz život mogu da postignu nešto veliko, pa je tako 2008. godine postala najbolja teniserka svijeta, s prvim mjestom na „WTA“ listi.

Sudbinski susret s najplaćenijim njemačkim fudbalerom Bastianom Schweinsteigerom, dogodio se u ljeto 2014. godine, prilikom Aninog učešća na „US openu“ u New Yorku. Iako su oboje ljubav željeli da sakriju od javnosti, paparaci su uspjeli da ih u septembru iste godine fotografiraju na ulicama Manhattana kako šetaju, držeći se za ruke. U martu 2018. godine dobili su sina Luku, a u augustu 2019. i drugog sina Leona. Danas sa svoja dva dječaka žive život o kome su sanjali.

Ana ne skriva koliko je zadovoljna izborom supruga, pa mu često na društvenim mrežama upućuje emotivne riječi. Kako je nedavno bio „Dan očeva“, nije propustila priliku da mu i javno kaže da smatra da je on najbolji otac i pravi uzor njihovim sinovima.

Moj saigrač, čvrsto rame – i najbolji otac. Nisam mogla da zamislim bolji uzor za naša dva dječaka – napisala je Ana na Instagramu.

(azra.ba, Kidsinfo.ba) 

Prethodna priča

Unutrašnje dijete: Kako izliječiti rane iz prošlosti?

Naredna priča

Problem o kojem se malo priča: Pedijatrica govori o povišenom krvnom pritisku kod djece

Najnovije iz Samo za Mamu

-->