fbpx

Jaffa plantaže – Mjesto za porodični izlet u Hercegovini

Ukoliko tražite mjesto na kojem ćete sa članovima porodice provesti nedjelju, trebate znati da se otvaraju Jaffa plantaže u Blagaju. 

Tamo vas čeka staza za šetanju ili vožnju biciklom, vozić “Voćko”, brojna piknik i foto ponit mjesta, veliko igralište i još mnogo toga.

Posebno nas raduje što možemo pokazati i turistički potencijal poljoprivrede. Osmislili smo mnogobrojne sadržaje i ture kao što su i edukativne ture za najmlađe, proslave rođendana u prirodi, teambuliding… Vjerujemo da ćemo našim turističkim brendom Jaffa plantaža dopuniti turističku ponudu Blagaja i cijele Hercegovine – rekao nam je direktor Jaffa-Komerca Nedim Badžak.

Kada smo ih pitali zašto su ove godine odlučili uložiti dodatni novac u turistički dio Jaffa plantaža, dobili smo odgovor koji smo potajno priželjkivali. Naime, odgovorili su nam kako su oduvijek sa svojom djecom provodili vrijeme na plantažama. Bicikli, trčanje do iznemoglosti, skakanje, te vječno istraživanje prirode su im posebno drage uspomene. Zbog svih tih trenutaka odlučili su to omogućiti i drugim porodicama i ljubiteljima prirode koji od nedjelje 17.05. od 09:00 sati imaju mogućnost posjetiti Jaffa plantaže u divnom ambijentu raja prepunog voća.

Jaffa-Komerc je kroz razne aktivnosti oduvijek težio prezentaciji i približavanju poljoprivrede na zanimljiv i edukativan način. U skladu s tim, mogu se pohvaliti s mnogobrojnim sadržajima za sve generacije. Uz veleprodaju i maloprodaju voća i povrća, u svojoj ponudi imaju i luksuzne kuće za odmor koje garantiraju potpunu privatnost.

 

(Kidsinfo.ba) 

 

Prethodna priča

Jelena i Novak Đoković govorili o izazovima roditeljstva: Morala sam se suočiti sa strahovima

Naredna priča

Sarajevska izletišta su ponovo dostupna posjetiocima: Saznali smo pod kojim uslovima ih možete posjetiti

Najnovije iz VIJESTI

-->