fbpx

Bojana Barović o porodičnoj izolaciji: Ovih dana se, uprkos cijeloj situaciji, radujemo lijepom vremenu

Manekenka i poduzetnica, te jedna od najpopularnijih regionalnih ličnosti na Instagramu, Bojana Barović na svom profilu gotovo svakodnevno objavljuje fotografije kojima otkriva kako članovi njene porodice provode vrijeme u izolaciji. 

Naime, Bojana i njen suprug Nikola imaju dvoje mališana, tačnije kćerku Leonu i sina Simeona. Ovih dana se, uprkos cijeloj situaciji, neizmjerno radujemo lijepom vremenu. Istina, ne možemo da šetamo kraj rijeke i slično, ali možemo da nađemo za sebe i svoju porodicu neke slatke užitke. Baš jedan takav se našao u našem domu, na oduševljenje svih nas, a pogotovo mlađe publike – napisala je Bojana ispod fotografije na kojoj jedu sladoled.

Podsjećamo, Bojana se u maju prošle godine našla u centru interesovanja javnosti, a nakon što je gostujući uživo u jutarnjem programu jedne srbijanske TV kuće, odlučila pred kamerama dojiti svog sina Simeona. U momentu  kada je čula da plače, ni trenutka se nije dvoumila šta učiniti, nasmiješila se, i veselo kazala: „Beba jednostavno bira trenutak, vrijeme mu je za užinu“. Na videu pogledajte kako je izgledala ova situacija. 

{youtube}pBkb7b2kcPk{/youtube}

(Kidsinfo.ba) 

Prethodna priča

Spisak koji su objavili danas: Aktuelno radno vrijeme dm prodavnica

Naredna priča

Apel Fondacije Dogs Trust: Hitno istražiti i sankcionirati trovanje pasa, te spriječiti buduće slučajeve ovakve brutalnosti

Najnovije iz Samo za Mamu

-->