fbpx
/

DARIVANJE ZA DJEČIJU NEDJELJU Dio prihoda ostvarenih ugovaranjem Vienna dječijeg osiguranja odlazi domovima za djecu bez roditeljskog staranja

U sedmici kada se obilježava Dječija nedjelja, Vienna osiguranje VIG pokreće društveno odgovornu akciju u kojoj 10% prihoda, ostvarenih prodajom dječijeg osiguranja tokom oktobra, poklanja domovima za djecu bez roditeljskog staranja u BiH.

„Kao osiguravajuće društvo u čijem je fokusu društveno odgovorno djelovanje usmjereno prvenstveno ka djeci, ove godine smo, počev od Dječije nedjelje te sve do kraja mjeseca oktobra, odlučili obradovati što više mališana posebnom ponudom dječijeg osiguranja. Za svu djecu kojima roditelji/staratelji ugovore osiguranje obezbjeđujemo do 15% više osigurane sume, a za djecu bez roditeljskog staranja poklanjamo 10% svih prihoda koji nastanu prodajom dječijeg osiguranja u ovom periodu. Na ovaj način, zajednički, po principu solidarnosti, želimo izmamiti osmijehe što većem broju naših najmlađih.“, objašnjava Sabina Mujanović, direktorica Vienna osiguranja VIG.

Vienna dječije osiguranje „Super Štos“ je idealna kombinacija štednje i osiguranja od posljedica nezgode za djecu i omladinu. Za manje od 45 KM mjesečno roditelji/staratelji mogu obezbijediti svojim mališanima bezbrižno odrastanje te finansijska sredstva potrebna za početak samostalnog života, za finansiranje studija, pokretanje malog privatnog biznisa, kupovinu automobila…  

Dodatno, u smislu promocije zdravog i aktivnog životnog stila, Vienna osiguranje VIG je obezbijedila i vrijedne novčane nagrade za sve osiguranike/djecu koji tokom trajanja ugovora o osiguranju osvoje barem jednu zlatnu medalju na sportskim državnim i međunarodnim takmičenjima u pojedinačnoj konkurenciji ili barem jednu zlatnu medalju za najboljeg igrača takmičenja u ekipnoj konkurenciji.

Vienna osiguranje VIG je vodeći osiguravatelj života i najnagrađivanije osiguravajuće društvo u BiH u posljednjih nekoliko godina. Članica je Vienna Insurance Group – VIG koja sa 50 kompanija u 30 zemalja i oko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Prethodna priča

IDEMO U KUPOVINU Kako odabrati prave tenisice?

Naredna priča

SVE JE NACRTANO Prava istina o zaposlenim majkama

Najnovije iz BEBE

-->