fbpx
////

NEUSTRAŠIVI ZNAK Vrijeme je malih Lavova i Lavica

Ako su vaši mališani rođeni između 23. jula i i 22. avgusta, onda ste sretne majke malenoga Lavića ili Lavice.

Čak i ako ne vjerujete baš stopostotno u horoskop, pronaći ćete sigurno neke karakteristike, pa i što možete očekivati prilikom odrastanja…

Puni ljubavi

Suncje zaštitni znak osoba rođenih u znaku lava, a neke od najčešćih karakteristika koje imaju djeca rođena pod spomenutim znakom su: nježne osobe, brižne, pune topline, radosti i ljubavi.  Ovi mališani stoga žude za druženjem i maženjem, a također vole biti pohvaljeni, ohrabreni te vole dobiti pljesak ili posebnu pažnju nakon ‘dobro odrađenog’ posla ili lijepog ponašanja

Vole biti u centru pažnje

Kao što je Sunce središte svemira i djeca rođena u znaku Lava vole biti u središtu zbivanja. Oni žude za pažnjom i brzo će pronaći način kako ju mogu privući na sebe. Glasni su kada zahtijevaju da neko, posebno majka, provodi vrijeme s njima, a vjerojatno će iskoristiti i svoj šarm kako bi dobili ono što žele. Starija djeca ponekad imaju tendenciju hvalisanja ili pokazivanja svojih sposobnosti pred drugima. Ako smatraš da ponekad u tome pretjeraju, odnosno da svojim ponašanjem zaklone drugu djecu, o tome je uvijek bolje popričati kod kuće, nego rješavati javno jer bi im to moglo povrijediti osjećaje.

Vole se smijati

Djeca rođena u znaku Lava uvijek su vesela, razigrana i spremna za zabavu i smijeh. Imaju mnogo energije i možda će ti trebati ipak nešto više energije da budeš u koraku s njima, nego što je to potrebno s djecom rođenom u drugom horoskopskom znaku. Maleni Lavići nikada nisu umorni i ne žele propustiti zabavu stoga su uvijek u potrazi za njom, a ako je nema, osmisle ju sami. Malo plesa, drame, gimnastike, trčanja ili pjevanja uvijek pomažu razbiti monotoniju.

Rođene vođe

Energični i puni ideja, djeca rođena u znaku Lava često postanu vođe u svojem malenom društvu. No, njihova dominacija često može percipirati kao drskost, stoga prije odlaska na igranja potakni svojega mališana na dijeljenje kako igračaka, tako i pozicije vođe s drugom djecom kako se drugi mališani ne bi osjećali tužnima. Nadalje, jednom kada malo poraste, potakni svojeg mališana na timske sportove u kojima može razviti osjećaj odgovornosti, ali i zajedništva. 

Naustrašivi su

Poput neustrašivog lava koji simbolizira njihov znak, ovi mališani psihički i fizički su jaki te nemaju puno strahova. Odvažni su i vole avanturu, no često mogu biti i nepažljivi. Stoga, pobrini se za svog mališana i njegovu sigurnost na vrijeme kako bi to nosio sa sobom i kasnije kada svijet počne istraživati samostalno

Veoma su kreativni

Djeca rođena u znaku Lava veoma su kreativna i uživaju u različitim, svijetlim bojama, stvarima koje stvaraju buku te u dizajniranju vlastite odjeće ili umjetničkih djela. Budi spremna na to tako da mu omogućiš učenje ili odlazak na razne radionice, potakni ga prilikom kupovanja nove odjeće da si sam nešto izabere ili ga uključi u redizajniranje njegove sobe ili kućanstva kada dovoljno poraste.

 | Author: Guliver/Shutterstock(FOTO: GULIVER/SHUTTERSTOCK)

Romantični i zaljubljivi

Tvoj će mališan vjerojatno već prvog dana u vrtiću ili u školi pronaći nekog posebnog ko će mu se svidjeti i koga će zavoljeti. Lavovi imaju puno ljubavi u sebi i spremi su ju podijeliti s drugima, oni su odlični njegovatelji te su sjajni vlasnici kućnih ljubimaca. Svoju naklonost rado će pokazivati stoga ako si u mogućnosti ili ako već imaš kućnoga ljubimca pripremi ga na puno, puno maženja.

Prethodna priča

TOP 5 Mitovi o začeću

Naredna priča

NAKON PORODA NA PAKLENICI Je li moguće ne znati za trudnoću sve do poroda? 

Najnovije iz BEBE

-->