fbpx
/

Jedinstvena prilika: Noćenje u luksuznoj pariškoj palači za samo 37 eura

AIRBNB otvara mogućnost boravka u luksuznoj pariškoj palači, koja je inspirirala poznati mjuzikl Fantom iz opere


Raskošno ukrašena građevina u stilu Napoleona III., Loža časti, odnosno Loge d‘honneur, najveća je i najekskluzivnija operna loža u tom teatru iz 1875. godine, a za ovu je priliku zamišljena kao luksuzna spavaća soba dostojna aristokrata iz 19. stoljeća. 

Fotografije otkrivaju da je prostor, koji ima pogled na pozornicu, ukrašen pozlaćenim namještajem, koji se slaže s plišanim crvenim tepihom i brokatnim tekstilom koji oblaže operne lože.

Obilazak palače

Za goste će biti organiziran i obilazak skrivenih područja u palači, koje javnost rijetko ima priliku vidjeti, uključujući nevjerovatne privatne arhive opere, ali i poznato podzemno jezero, koje se pojavljuje u Lerouxovom romanu.

Imat će priliku uživati i u privatnoj baletnoj izvedbi plesačice Opére de Paris te ekskluzivnom recitalu, koji će izvesti umjetnici Pariške operne akademije, uz šampanjac i ukusne zalogaje.

Zatim će uslijediti večera u raskošnom Foyer de la Danseu, privatnoj i povijesnoj prostoriji za plesne probe iza pozornice, koju plesači koriste za zagrijavanje prije nastupa, te obilazak kultne Palais Garnier na krovu, gdje će gosti uživati ​​u slikovitom trenutku s jednim od najboljih pogleda na Pariz.

Dvoje sretnika dočekat će i praunuka Gastona Lerouxa

Goste koji će prenoćiti u palači dočekat će Véronique Leroux, praunuka Gastona Lerouxa, čovjeka koji je napisao roman koji je nadahnuo glazbenu adaptaciju.

Ovo iskustvo moći će 1. ožujka u 17 sati po srednjoeuropskom vremenu rezervirati dvoje gostiju, a koštat će svega 37 € (278.78 kn, plus porezi i naknade), što je referenca na broj spomenute lože. Prenoćit će u operi u nedjelju, 16. srpnja, a više detalja možete pogledati ovdje.

(Kids.info.ba)

Prethodna priča

PO ŠUMAMA I GORAMA: TRČITE 4. VALTER TRAIL-DAS IST VALTER

Naredna priča

Trudna Rihanna na naslovnici novog britanskog Voguea

Najnovije iz PUTOVANJA

-->