fbpx

Nikolina Kovač: Majčinstvo je konstantno preispitivanje o tome da li ste nešto dobro uradili

Poznata bh. pjevačica Nikolina Kovač je za magazin Azra govorila o ulozi majke koja ju je, ne krije, u mnogim stvarima promijenila.

Majčinstvo vas dodatno modulira, oblikuje u osobu koja zna da cijeni još više prave vrijednosti i da ih implementira u vaspitanje djece. Sa druge strane, to je i najteža stvar na svijetu, biti majka, i tu imate konstantno preispitivanje da li ste nešto dobro uradili ili niste. Ali, ono što je najvažnije jeste da djecu treba okupati ljubavlju i pažnjom i da na kraju ta beskrajna ljubav je najveća snaga koja je potrebna svakom  djetetu – kazala je ona.

Ne krije da joj je porodica prioritet u odnosu na karijeru.

Kada se opredijelite za ulogu majke, to iziskuje određenu posvećenost i to je zaista najveća odgovornost koju jedna žena može postaviti za temelj zdrave porodice, to je opet kažem i najljepša i najteža životna uloga. U današnjem vremenu hiperprodukcije, kada sve eskalira munjevitom brzinom, svako odsustvo u bilo kom poslu utječe na vašu karijeru, ali moja najveća snaga je moja porodica, moja djeca, i ja sam birala svoj put na ovaj način, da moja porodica bude moj vjetar u leđa – rekla je.

Podsjećamo, Nikolina sa suprugom Sašom ima sina Nikolaja i kćerku Nikoletu.

(azra.ba, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Zimski odmor: Bh. destinacija po mjeri Ines Jarak

Naredna priča

Jelena i Ivan, roditelji troje mališana: Naša ljubavna priča

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->