fbpx

Petra Ecclestone otvorila vrata luksuznog porodičnog doma

Petra Ecclestone, kćerka Barnija i Slavice Ecclestone, je za Architectural Digest otvorila vrata svog porodičnog doma u Londonu.

Trebalo mi je pet godina da završim uređivanje doma koji apsolutno obožavam. Zaista se nadam da ćete uživati. Trebalo mi je puno hrabrosti i uvjeravanja da napokon dopustim snimanje. Iskreno rečeno, zaista sam uživala u ovome – napisala je ona ispod videa u kojem se može vidjeti kako njen dom izgleda.

Otkrila je šta sve ima u ovom porodičnom domu.

Kopali smo 15 metara duboko. Gradili smo i gore i dole kako bi na imanju imali sve što je potrebno. Imamo bazen, teretanu, spa, hamam, salon, dječiju igraonicu, teren za skvoš i kućni bioskop. Kuća ima veliki potencijal da postane imanje koje oduzima dah – rekla je ona.

Petra s bivšim suprugom Jamesom ima kćerku i dva sina. Upravo su joj, kako je to rekla u jednom od intervjua, djeca pomogla da lakše prebrodi period nakon razvoda.

Mislim da su me spasila djeca. Zbog njih sam morala ustati svako jutro i ležanje u krevetu, žaljenje same sebe i depresija jednostavno nisu bili opcija – rekla je ona u intervju za Hello. 

Pogledajte kako izgleda Petrin novi dom u kojem živi sa djecom iz prvog braka, te vjerenikom i kćerkom koju je prošle godine dobila s njim.

(story.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Magični popusti u Importanne centru: Otkrivamo HODALICU i posebne ponude

Naredna priča

UNICEF BiH: Uticaj pandemije COVID-19 na loše mentalno zdravlje djece i mladih predstavlja „vrh ledenog brijega“

Najnovije iz VIJESTI

-->