fbpx

Magični popusti u Importanne centru: Otkrivamo HODALICU i posebne ponude

U periodu od 20.10 do 20.11.2021.god u Importanne centru očekuju Vas magični popusti i mnogobrojne pogodnosti.

U petak 29.10.2021 godine pozivamo Vas na naš cjednevni događaj pod nazivom Hodalica & Importanne special days. O čemu se zapravo radi saznat ćete ukoliko nas tog dana budete posjetili u periodu od 11:00 do 20:00 h te svakako ulovili vaše pogodnosti koje će vam omogučiti Hodalica i dobro poznati brendovi Importanne centra. Vaše i naše drage mališane istog dana očekuje i ekipa MORSOVACA u perodu od 17 do 19:00 h … potražite ih i uživajte u savršenoj kupovini!

UNIPAN parketi ove jeseni za Vas su spremili akciju Jesen/Zima do -40% uz posebne pogodnosti na ugradnju, dok vas vaša i naša FIONA očekuje sa novom kolekcijom Jesen/Zima. Od 16.10 pa sve do 26.10.2021 godine u CARPISA & CARPISA GO prodavnicama potražite 20% popusta na drugi artikal jer CARPISA slavi svojih 20 godina postojanja. Prodavnice Tiffany vas čekaju sa popustom od 20 % na kompletan asortiman , Lindex sa PINK kolekcijom koji će 10% svoje prodaje donirati udruženju „Srce za djecu koja boluju od raka”, dok Blu kids i Ulla Popken prodavnice dočekat će vas sa novim kolekcijama.

Ovog puta u Frizerland prodavnici potražite akciju na posebnu liniju RedOne (-20% do 31.10.2021. god) te Young proizvode sa popustom od 10%!  KONZUM IMPORTANNE – Galerija okusa će vas izneaditi zajedno sa Hodalicom a Importanne centar sa BESPLATNIM PARKINGOM za prvi sat dolaska.  Hello Baby se pobrinuo za to da svoje naružbe obavljate online na www.hellobaby.ba ili da posjetite nedavno otvoren show room na +1/Meznin Importanne centra gdje možete pronaći superslatke proizvode i opremu za bebe, kao i neodoljive dječije igračke najpoznatijih svjetskih premium brendova.

Sigurno da nećete propustiti posebne ponude i nove kolekcije u vašem i našem Cesars Improtanne, 5th Avenue, MARGO, LA DONNA& ALEX MAX & GERRY WEBER, PENTI BIH. Ukoliko ste u vašu kupovinu krenuli sa vašim mališanima ovog puta ćete imati dosta bogatiju ponudu gdje ostaviti iste dok obavljate šoping jer u našoj GAMING areni FRIENDLY FIRE vaši tinejdžeri mogu igrati omiljenu igricu a oni nešto mlađi neka uživaju u PIN PON KIDS dječijoj igraonici. Da bi ugođaj bio potpun i nezaboravan INOMA CONCEPT STORE će se pobrinuti da svaka dama pronađe nešto za sebe, dok će KARE Sarajevo i VICKO BH ponuditi najbolje što vam treba za preuređenje vašeg doma.  U prodavnici sportske odjeće i obuće INN SPORT moći ćete pronaći veoma bogatu ponudu i za djecu i za odrasle.

Idealan trenutak za sve drage dame koje su u stalnoj potrazi za savršenom frizurom i ovog puta vas čeka profesionalni tim u Frizerskim salonima KS. Kako bi vaša ljepota bila potpuna ne zaboravite i usluge našeg kozmetičkog salona SELAWY a za one koji žele mrvicu sunca više posjetite SUNLIGHT Beauty Studio na +1/Mezanin!  U prodavnicama UNI-EXPERT d.o.o ćete moći pronaći posebne ponude i pakete pri kupovini dok u prodavnicama UNIVERZALNO.com čeka Vas veoma bogata ponuda telefona i IT tehnologije. Posjetite i naše druge prodavnice: WATCH LINE-a, UNIPAN d.o.o, TOPSHOP, MUSCLE FREAK, CM – Cosmetic Market, Apoteke Sarajevo i Juice & Smoothies.  

Svakog dana čeka vas I veoma bogata ponuda naših ugostitelja: restoran THE PLACE, MILKMAN HOUSE, MARCAFFE, COFFEE 04 i Caffe Ambient-a. Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 svake Subote Autopraonica AUTOPUTZZER INN za vaše ljubimce na 4 točka ima PROMO CIJENE za pranje automobila.

Vaš Improtanne centar – centar modernog življenja!

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Materijal vam se zalijepio za peglu? Evo kako da je očistite

Naredna priča

Petra Ecclestone otvorila vrata luksuznog porodičnog doma

Najnovije iz VIJESTI

-->